hahaha

Fan vad jag och mamma skrattade innan när jag berättade att jag i all min förvirring beställt saker från ebay som jag inte kan betala, det enda jag utelämnade var att det var i hennes namn xD mitt jobb har ringt mig nu.. det ska nog ordna sig. och så ringde jag läkarN.. hon var skeptisk .

Jag: Hej mitt namn är jonna hjortsöe och jag skulle vilja boka ett läkarbesök.
Hon: Vad gäller det?
Jag: Sömnproblem. Jag vill har sömntabletter.
Hon: När är du född?
Jag: 900301
Hon: Jag tror inte dom skriver ut till så unga som dig.
Jag: Nähe.. Men du förstår inte, jag har inte sovit en hel natt igenom på ett halvår, minst. Jag har testat allt.
Hon: Hmpf, vi har inga tider inbokade just nu och jag kan inte boka heller, just nu tar vi bara emot akutfall och du är inget akutfall.... tyvärr. (hånfull i rösten).
Jag: nähe....
Hon: ehm.. Vi kallar dig nån gång framöver. Hejdå.
Jag: mm, hej.

Det var typ "ring inte oss, vi ringer dig". fucking shit. jag blir så trött. som om personer under 18 år inte kan ha sömnproblem. så efter två koppar kaffe så jag satte på rihanna - umbrella och dansade och sjöng somfan. Och just när jag verkligen är inne i allt ihop så kommer mamma in och härmar mig. åh, att man aldrig kan få vara ifred-.- jag känner just nu att ingenting går min väg. fast jag försöker ta tag i mitt "liv" så blir allt bara fel. tur att jag ska träffa tjejerna ikväll.

Men jag saknar Robert somfan. älskling, du är så fin, du är den som får allt att bli bra! Jag är så tacksam för allt du gör mot mig, om du bara visste. Fast mitt humör blir bara värre och värre p.g.a allt och jag är så lycklig som har dig som står ut med mig fast jag ibland bara vill tjura i ett hörn. Jag kommer bli bättre, jag lovar, bara jag får dom där tabletterna.... Du är verkligen helt underbar,tro aldrig något annat!, och jag ska ta hand om dig :) Och älska dig förevigt! Du är värd allt, synd att jag inte kan ge dig det :/ men jag ger dig det jag kan. Du är den finaste killen som finns. Min Robert <3 Jag älskar dig.

umbrella ella ella eh eh eh..

uppdaterar. kl är 07:40, satte nyss på min mobil, jag vart visst populär :P jag letar kläder på online shops mene allting jag vill ha kostar 3000 ungefär.. :/  det får bli i mitt nästa liv. hehe. det enda tråkiga är att det är nu man är ung, sen kommer man bli gammal och skrynklig.... shit, det är bara nu vi kan klä oss snyggt, sen måste vi ha fula tantkläder som kommer skära sig i färgerna. typ som den gubben jag och melle såg på june.. hehe, orange t-shirt, rosa skjorta oknäppt över det, gröna byxor och blåa skor.. glömmer det aldrig xD well well. nu ska jag återgå till mitt drömmande om ett rikt lyxliv.
Byebye.
rob älskling, du är så underbar, tack för att du finns i mitt liv! <3

oops

jag vann visst en budgivning, hehe. fast det är la najs på sitt egna lilla vis ;D
ojoj, nu är kl 05:10 och jag ska ta mig en ciggelicigg.
Idag ska jag :
1. Ringa mitt fucking jobb och skrika efter mina pengar -.- (tips till alla noobs out there, jobba ALDRIG utan kontrakt shit för dom tar era pengar och pissar på er)
2. Skita i att gå till mitt fucking slaveri-"jobb". (eventuellt gå dit med en feting bag och sno godis. mina vänner får så långt lagret räcker)
3. Ringa Robert som ska ha vart snygg på banken för han ska bli företagare med dennis och så ska han säga om det finns någon vacker lägenhet eller inte.
4. Ringa läkarN^ och tvinga på mig ett besök och flirta till mig lite sömntabletter.
4. Gå på bio med mina girls melle och tessa. Harry pothead lol, jag som inte ens sett dom andra :P tur att jag läste i mina unga dagar. annars kan man ju alltid lyssna på mp3 eller ringa ett samtal, fast då finns risken att det blir som i scary movie (ettan), right emma? ;D
wellwell, bye shitheads.
image2

uhm.

vettefan vad jag håller på med :P menmen.. jag beställer saker från ebay, jag som itne ens har pengar, men jag SKA ha pengar från mitt jobb. -.- xD
jag kommer nog ha ångest imorgon, men det är skönt för stunden. fast mamma kommer nog döda mig om jag inte kan betala, beställde nämligen i hennes namn, hehe :P wellwell. det ordnar sig. mohaha.
Pyss, robert, jag saknar dig !
jag älskar dig <3

musik.

jag måste få sjunga snart. jag bara måste. alla känslor. jag har inte sjungt sen innan allt hände. inte sen maj eller något. det känns. det är den viktigaste delen i mitt liv. Sorry Robert och alla vänner, men så är det. För vad som än händer, så finns alltid musiken där, den sviker mig aldrig. <3

Thank you X..

Lollipop

Händelserik vecka, jag säger då det ;)
Det har hänt så mkt att man inte ens orkar skriva ner :P
Men snart flyttar vi iaf, hoppas jag :D well. jag orkar inte mer, lat idag.
Puss,
Robert <3


Monstret Jonna..

Jag känner mig som ett fett stort jävla monster. Jag är otroligt kinkig och håller på. Jag har inte sovit någonting inatt p.g.a olika anledningar, fast det brukar jag ju inte, men idag har det vart extra jobbigt. Stackars allt folk som måste leva med mina humörsvängningar.. -.- Vill bara hem till min egna säng där jag kaN ligga och tjura ifred. eller så vill jag att älsklingen kommer hem från jobbet med en kopp kaffe och cigg till mig.. ska jobba snart. eller ah, kl 4 men jag måste ju hem och duscHA och annan skit först.. jag får snedamp för jag kommer åt satans capslock hela tin.. jG ÄR kiiiiiiiiiiiinkk.. jonna kink hjortSÖE. min bögiga förkylning vill ju inte gå över heller. längtar tills vi flyttar. fin lägenhet, visning på söndag, hoppas vi får den snyggo. muuu.... tråkigt--... JUSTE JA; säg gRATTIS till mig för jag ska gå i en klass med folk som faktiskt kan prata och majoriteten har inte penis!! :D japps, jag ska börja OP på ED. ehehehe.
Hör jag "WoW, wtf, 1337, OMFG, FFS, noob, camper, ROFLMAO" en gång till så går jag hem -.- lite nervöst bara, är ju helt själv, men robert får la följa med och hålla mig i handen ;) nerå, men det ska nog gå bra.
UMBRELLA ELLA ELLA EH EH EH........? nu blev jag skitszur igen. fråga mig inte varför cuz' i dunno..
aja, hejs.
rob<3

RSS 2.0