:)

Hej.
Idag så övningskörde jag lite med Jonas i jkpg kl 8-10, det SÖG för jag var skitkass. Var nog inte riktigt vaken.

Sen så drog jag ner på stan och handlade smink för mycket pengar. Lite för mycket, över tusenlappen. Men jag är glad ändå =)
Fick tillome en sminkbox i present för jag handlade så mkt haha!
Sen köpte jag kläder, det var trevligt.
Sen ska Robert få köpa lite kläder också så det blir rättvist ^^

Jag skulle sedan åka hem med tåg och när jag väntade så kommer en gubbe som är stammis på jobbet fram och säger att jag kan få skjuts hem. Han är väldigt snäll och inte snuskig så jag tackade ja för jag orkade inte vänta :D Lite jobbigt att fejkskratta åt alla dåliga skämt hela resan hem bara :P

Oooh, ge mig HELG! nu :D Näe, nu ska jag sminka mig och sedan sticka till jobbet.
Pussciao

I see evil in Nisse's eyes!

Hej o hå!
Fy farao vilken vecka detta kommer bli. Jag är ju vantligtvis en slöfock, men jag känner att jag är på god väg till att bli en alert kvinna.

Måndag: Körde bil i stan 9:35 och 11:35
Tisdag: Jobb 14-21
Onsdag: Köra privat i stan kl 8 och även shoppa, jobba kl 16-21
Torsdag: Jobb 5-14 sen städa!
Fredag: Köra bil i stan kl 7:10 och 10:45, sen klippa mig, sen utgång!
Lördag: Emmas födelsedag! Vara bakis och sen gå ut igen och fira min kära Emma och mig själv!
Söndag: Min födelsedag! Då kommer min familj, roberts familj och "farmor" och "farfar". Jag ska vara bakis så att jag ligger och spyr men jag ska även baka tårta alternativt köpa tårta (beror ju lite på hur man mår). Önskar att mormor hade kommit också. Det är inte samma längre :( Jag var tvungen att tjata på robert att han skulle få med sin familj, våra familjer har aldrig träffat varandra, eller jo, dom träffade mamma en gång. Och sen mormor och morfar när jag och Rob inte kände varann^^

Skulle egentligen jobbat helgen men jag var modig och bad om ledigt! Sen så måste jag ju plugga och städa mer och hinna åka till tippen också emellan allt det dära. Men jag har friska ben och drack en smoothie idag. Den smakade helt okej.
Lite äcklig konsistens bara. Om jag dricker en sån och lite mer kaffe om dagen så ordnar sig allt!

Förresten! Nisse bits! Vad gör man åt sånt? Jag önskar att vi hade tagit hand om en kattunge istället så jag hade kunnat uppfostra den rätt. Grejen är att Nisse är djävulen. Han kommer och spinner och gnider sig mot mig och gosar så jag börjar klappa honom och då hugger han till HÅRT. Och det gör svinont, då skriker jag "jävla Nisse!" så blir han asrädd och sticker därifrån. Och jag har provat att klappa på andra ställen för jag tänkte att han kanske hade en öm punkt som gjorde ont men han bits iaf. Fast han biter aldrig robert. Han gillar nog inte kvinnor.

Well, nu ska jag diska för det tycker jag är så kul! ^^
Puss på er

Stalker-Martin

Okej, angående inlägget under. Jag väcktes imorse av ett sms. Jag skriver exakt som det står hans inlägg är i fetstil och mina kursiva så ni inte blandar ihop^^

09:50
Hej köpte fiske kort av dig när du jobba! Tänkte om du har lust att sms lite? Mvh Martin


10:00
Hej. Ursäkta mig men jag minns inte vem av alla som köpte fiskekort som var Martin. Klart vi kan, var det något speciellt? :) / Jonna


10:24
Ok förstår de e många! Om ja säger en liten sms flirt då! Allt bra annars?


10:26
Haha, okej. Jo, det är bra, själv? :) hur gammal är du förresten? ^^


10:40
Oj förlåt ja e 30 själv då? Allt bra of mig! Hoppas du inte tog illa upp att ja skickar.

(Svarade ej för jag var i chocktillstånd)

11:48
Sa ja något fel?


12:12
Nej, jag var bara upptagen med lite saker jag måste fixa innan jobbet :) hur gammal tror du jag är?


12:18
Ok jobba på macken? Skulle tippa på runt 25 år? Gör du för kul annars då?


12:49
Haha, jag fyller 19 om två veckor :) Jag gör mig redo för körlektion :P Du själv?


12:53
Va man kan ta fel ibland på ålder! För mig spelar inte ålder så stor betydelse eller vad känner du? Då förstår ja att de ska bli kul me körkort kommit långt i övningarna?


12:56
Nej, det är väl inte åldern som är det största "problemet", det är nog min sambo :) jodå, jag har kommit hyffsat långt :)


13:05
Ja har oxå sambo men aldrig tagit kontakt såhär förut du verka va så trevlig!


13:10
Ja, men din sambo är väl ännu trevligare och du älskar väl henne? :)


13:17
Vi har väl inte de så jätte bra nu efter 12 år. Kan du tänka dig ha kontakt i smyg?


(HAHAHAHAA, WTF! Jag var tvungen att ta en lååång paus och skratta klart innan jag kunde svara)

15:48
Nu har jag kört färdigt och kan skriva. Jag vet bara inte riktigt vad du skulle vilja ha ut av att vi håller kontakt i smyg.

16:14
Ok skulle bara va trevligt att prata me en söt tjej som du!


16:19
Okej... Och du vill bara prata?

16:39
De vore väl trevligt att hitta på något ihop!


När jag säljer fiskekort så måste jag skriva mitt namn så jag skriver efternamnet också, han har alltså tagit sitt jävla fiskekort och sökt upp mitt namn på internet och letat upp mitt nummer! Det där är såååå jävla creepy så det är sjukt. Jag tror jag vet vem det kan vara för jag skriver mitt efternamn så slarvigt och han frågade hur det stavades, men han hade sin son med sig som var kanske 10 år! :S Dock kommer jag inte ihåg hur han såg ut i ansiktet.
Nu till frågan: Det var det sista jag skrev innan, hur ska jag fortsätta? Ska jag driva med honom, vara elak mot honom, inte höra av mig eller lägga använda trosor i hans brevlåda så hans sambo hittar dom? haha
Jag blev fan rädd på riktigt. Han är säkert en STALKER. Mamma sa att jag skulle spara nummer och så i mobilen så polisen har ledtrådar om jag blir mördad hahaha!  Säg nu vad ni tycker :*

Pussas!

Herregud

Hahahaha, det blir burka nu. (förklaring senare)

UPDATE

Jag ringde henne på blocket, det var inte samma katt haha :D

Puss på er!

UPDATE

Jag ringde henne på blocket, det var inte samma katt haha :D

Puss på er!

Exi The Sexi

Loooooooooooooool! Det här är bara sååå roligt! Jag sitter och surfar på blocket och hittar det här :
http://www.blocket.se/vi/20244877.htm?ca=17_s

Hahaha, det är katten som är hemma hos mig! Nu vet jag iaf vad den heter.. Exi, inte så vackert namn kanske.
Det måste vara den katten! Kolla noga på pannan.

Blockets bild :



Min bild:



Haha roligt :D Det syns bättre i verkligheten att det är samma katt som på bilden ^^

Idag har jag förövrigt gått upp kl halv 5 för att ta mina 2 första körlektioner. Det gick bra och hon sa att jag kanske inte ens behöver alla lektionerna jag bokat in. Wohoo. Jag ska bara vänja mig av sånt som jag lärt mig själv. Typ blinka först, titta spegel sen har jag alltid gjort men det ska vara tvärtom, fan vad jobbigt det är att komma ihåg. Jag vill bara gasa runt som jag brukar höhö. En tant tutade på mig, jag blev sur. Jag fick inte köra mer än 30 kärringjävel. Hon hade nog inte vart så kaxig om jag hade kört själv för då hade jag kört om henne i 110!!!! (Nästan) Näe, men nu ska jag gosa lite mer med "Exi" och sova middag. Förresten, har ni något namnförslag på min nya älskling så blir jag tacksam ^^

Puss :*

Ondskefulla Söndag

Idag har varit den värsta dagen på länge. Så jävla dålig att jag fan knappt orkar skriva om det.
 
Kortfattat: Gubbe kommer in och säger att han mår illa av röklukten (eftersom vi röker i ett rökrum på lagret) och vill aldrig handla på stationen igen. Han sticker utan att betala bensin, jag hinner ringa en kollega och han ringer tillbaka några sekunder senare och är pucko for real.
Datorn kraschar och jag måste använda den andra så att dom kommer behöva räkna den imorgon.
Bensinnivån lyser klart röd och det står "mycket låg nivå".
Jag häller kokande vatten över hela min hand.
Klockan hinner bli 7 minuter i nio och jag hade beräknat att sluta prick nio för vi får bara betalt tills då och inte en sekund senare.
Tror ni inte att 10 pers kommer in i butiken och står där i 100 år. 3 min i nio springer jag ut och låser det som jag borde låst vid halv 9 men då kom ju den där gubbjäveln. Robert ringer och mamma ringer och alla vill ha hjälp och jag börjar nästan lipa av irritation och stress.
Kl 21:02 har dom bestämt sig för vad dom vill ha och ska betala. MEN tror ni dom är klara då?! Neeej!
Dom ville att jag skulle springa ut och låsa upp det jag precis har låst så dom kan få vatten ur luftskåpet för "våran bil har frusit och vi har 15 mil hem". Okeeeeeej, jag stängde för två minuter sen men VISST!
Klockan 21:25 fick dom igång biljäveln. Min rygg höll på att döda mig och stackars Robert som har feber fick sitta där och vänta.
Det hade varit okej om jag fick betalt och det hade varit okej om inte den där gubbjäveln hade gjort mig så jävla pissed off först och det hade varit okej om inte jag ville hem och lägga mig i sängen för jag ska upp kl 5 imorgon.

Men i fredags hade jag så jävla roligt hahaha! Oh shit vad icke-nykter jag blev. Haha, jag, Robert och Emma körde ju ölspelet men jag hatar öl så dom lät mig grogga. När jag vaknade på morgonen var min spritflaska som var full igår nästan tom och det stog hur mkt ölburkar som helst på bordet. Mitt ena öga gick inte att öppna för mitt ögonlock var så jävla svullet och jag har asont i höften hahaha! Jag minns iaf att emma gick hem mitt i natten och jag hade världens huvudvärk och drack 5 glas vatten. Haha.

Men nu ska jag klappa våran nya katt. Ska kolla sen om det är en tjej eller kille, jag tror tjej. Det är den där katten som brukar komma hit men nu vill den stanna här för när jag kastade ut den imorse så sprang den in igen :D Haha, men jag är beredd att ge tillbaka den om någon letar efter den såklart =)

Nu ska jag äta maat och sen sova, intensivkurs börjar imorgon. Hoppas jag fick lånet annars får jag gå hem och sova igen.
Pusspuss

Jag skriver faktiskt gör utan j.

Tjenare!
Igår var det som jag ville, vi vaknade och hade världens mysigaste morgon med sol och fågelkvitter och brottning (haha) sen lagade jag mat och vi käkade sen försvann han till jobbet och jag till körskolan. På måndag börjar min intensivutbildning.
Det skulle vara skönt att få det där körkortet så jag slipper vara nervös varje gång jag kör förbi en polis ^^
Så nu har jag lovat mig själv att inte köra olagligt mer innan jag får körkort. Surt om dom tar fast mig precis innan en intensivutbildning haha. På körskolan skrev jag i massa papper om jag kunde få ett lån, snälla gode någonting, låt mig få lånet!
Jag har liksom inte råd med 12 700kr på en gång sådär efter mitt studioköp. Och jag måste ha intensiv för jag ska ha körkortet innan april annars blir det en extra utbildning som kallas "riskutbildning". Fan vad jobbiga dom är.

Iaf , jag traskade vidare till jobbet. Nu är det bara 5 jobbdagar kvar totalt. Men igår så sa dom att dom inte vill släppa mig, dom vill ha mig på inringning och att jag ska jobba i sommar också. Förstår ni hur glad jag blev i den här svåra arbetslöshetstiden?
Sen råkade jag bara säga en sak och nu kommer jag ha "djävulen" efter mig. Ooops. Fast vadå, det är ju sant.

Sen gick jag hem och sjöng. Det lät förjävligt I must say. Jag håller nog på att drabbas av den där influensan. Min röst var inte på topp direkt haha, jag lät som en man. ^^ Men jag ääälskar mina studiosaker. Blir helt pirrig så fort jag tänker på att det är mitt. Funderar på att klä min garderob i äggkartonger, fast måla dom först så det blir lite finare (Jonas sa att det gjorde han också... på DAGIS...elakt :( ) eller ja, iaf sätta upp tyger på dom så att det blir lite mer ljudisolerat. För nu kan jag stå och sjunga så hör man en bil utanför astydligt som förstör eller hur grannen spolar på toaletten eller så ekar det när jag tar i haha:P

Ja, min morgon var ganska ljus idag också, tills jag tittade igenom dagens post. Jag hade fått en katalog med universitetsutbildningar. Jag bläddrade igenom och det kändes som ett hån. "Här Jonna, här har vi samlat allt i en enda katalog, allt som du aldrig kan bli" Man måste ju ha gått gymnasiet för sånt skit, varför skicka det till mig -.- Jag blev deppig och ångrade att jag var en sån skolkis i åttan och nian. Massa roliga utbildningar, men näe, jag är nog kvar på en bensinmack tills jag dör om dom ens finns kvar då. Eller så gör jag någonting stort. Fast hemmafru skulle funka det med.

Sen en sista grej, jag ska trappa ner rejält på rökandet. Efter jag förlorade min bebis så har jag tills nu rökt ett paket om dagen. Så nu idag ska jag skriva upp hur mkt jag röker och ta max 5, i några dagar, sen 4 osv..
Så i april ska jag ha slutat helt har jag bestämt mig för. Jag tycker det är äckligt att röka.
Ska bli skönt (men jobbigt) att sluta. Ska se om robert hänger på också.
Jag har börjat dricka vatten också! Fast bara smaksatt och kolsyrad, men det är framsteg!
Jag köpte vatten framför cola och fanta. Ett mirakel.
Fast ni får nog vänta ett tag innan jag börjar träna och käka sallader.
Eller kanske inte för min mage vill inte gå ner till det den var innan. men barnmorskan sa att jag kanske kommer behöva leva med den kulan. Om jag hade fått bebisen hade jag kunnat leva med det men nu känns det ju bara som att jag öppnat en present och nån snodde saken och allt jag har kvar är kartongen och presentpappret... (Det är okej om ni inte förstår mina liknelser ^^)

Hm, ja iaf.. Nu ska jag äta, sen ska jag nog klä på mig och gå till ica.
Jossan ville träffas idag men jag vet inte om jag kan för jag tänkte köra till gbg och hämta farmor och farfar. :/
Well well, nu ska jag äta tror jag.

Puss!

It's gonna be a long way to happy

Vi bor inte ihop. Vi är bara två personer som har våra namn på samma dörr.
Jag är vaken medans du sover och jag sover när du ska gå upp fleeeera timmar tidigare än vad du egentligen behöver för att du ska åka till din dyrbara familj och äta riktig middag innan ditt jobb.
Du bryr dig inte om att kolla om det finns mat hemma till mig innan du åker, ibland tar du med pengarna också.
Ibland har jag frågat ca två timmar innan du börjar om du bara snabbt kan köpa något till mig innan du åker, men det hinner du inte för då hinner du inte äta din mammas mat.

Du lämnar ibland färdigrätter. Jag HATAR färdigrätter. Du åker jämt och äter riktig mat och lämar mig panpizza istället för att äta lagad mat hemma med mig som ett riktigt par?
Resultatet blir att jag inte äter alls. Jag går till jobbet och där äter jag inte heller för fyfan vad man är trött på den maten. Du vet om att jag inte äter, du bara orkar inte bry dig. Du tar med hem mat från jönköping tills jag slutat jobbet, färdigrätter.  MMMh, gott!

Jag frågade dig imorse om du inte kunde äta med mig, visserligen på VIP eller något men hellre äta skräp med dig än ensam. Men du kunde bara inte offra dig eller hur? "Men kan du inte äta panpizza idag så lagar vi något imorgon istället när jag fått planera?" Jo,jag är såååå sugen på det!
"Men jag kommer inte äta något överhuvudtaget, åk till din mamma nu och ät hennes goda mat" Och den jäveln åker, men kommer tillbaka lite senare och ropar att jag ska öppna från balkongen, jag blir skitglad och tror han har fixat mat som vi ska äta tillsammans, tror ni inte han räcker mig en jävla färdigrätt?

Det känns så jävla orättvist. Som att han fortfarande bor hemma hos sin mamma men sover här. Hans mamma fixar fortfarande mat till honom + matlåda till hans jobb osv fast JAG vill vara den som gör det. När jag väl gör det kommer den alltid i andra hand, "mmh, tack men jag vill itne göra mamma ledsen, jag äter den ikväll istället".
Och hur kul är det att laga mat till sig själv? Då kan det lika gärna kvitta liksom..

Han sticker till sin familj jämt jämt jämt, om han är ledig och jag jobbar så sticker han dit istället för att städa upp lite här och fixa mat tills jag kommer hem. Han är som sin pappa. Hans företag håller på att gå i konkurs, jag öppnade ett brev med inkassokrav på 300 000 kr. Bra jobbat! Jag sa till honom att aldrig ta lån åt sin mamma för hon hade redan stora skulder men han ville inte lyssna, nu i efterhand har han sagt att han bara ville vara snäll mot sin mamma och inte göra henne ledsen. Gulligt. Säg det till kronofogden sen =)

Jag vill känna känslan av att vara sambos, vara ett par som går upp tillsammans, äter frukost middag och kvällsmat tillsammans, som pratar och myser. Men näääe, han har redan en familj, jag kommer i andra hand.
Det här kanske låter barnsligt. Men testa leva på färdigrätter i ett helt år och träffas 2 timmar per dag och kom och snacka med mig sen.

Jag orkar inte detta R, du måste göra ett val. Annars gör jag det åt dig.
Idag är jag en bitterfitta.
Pusshej!

Pussycat

Inatt så hörde jag något som lät utanför min balkong så jag öppnade och då kom det in en söt katt (igen!), den var förkyld och hade inget halsband, jag vet att jag inte borde men jag gav den mat och lät den sova under min säng.
Det är andra gången jag får besök av en katt mitt i natten, undra varför dom kommer hit ^^

Ibland kan jag vara elak utan att mena det, bara för att jag själv mår dåligt. Dumt. Det ska jag sluta med!

<3

Happy times

Hej, jag ska upp snart och göra mig iordning för jag ska öppna butiken.. Orkar inte sova innan. Blir mkt kaffe istället.
Min granne festar nu. Får man smiska sådana människor?

I fredags var det så jävla roligt!
Jag åkte först in till ryhov med mamma och Emma och tog ett graviditetstest som var negativt, man gör alltid så efter en abort för att allt ska vara borta.
Sen köpte mamma alkohol till oss och vi drog vidare till Tenhult och jag hade stora problem med att hitta kläder p.g.a. mina jävla bröst som är i vägen, kunde inte lite sätta sig på röven istället? Men jag fick låna ett linne av Emma som tur var =)
Vi gjorde oss fina och sen kom även Kajsa. Vi drack litegranna och jag hade med två pluntor som vi blandade sprit och ramlösa med mango-smak (själva ramlösan var skitgod)!
Kajsa drack en hel vinare och blev rätt berusad när vi skulle gå till bussen HAHAHAHAHA!!!!
Det var det roligaste jag sett på länge, hon ramlade typ 5 ggr i en snöig nerförsbacke. Sen var det en liten nerförsbacke till  eller vad man skulla säga och Kajsa tog tag i en gren och svingade sig rakt in i en husvägg! HAHAA :D
Det är en sån där sak jag kan skratta åt för mig själv ibland xD
Sen kom vi till centrum och vi käkade svingoda nachos och hade det myspys, sen helt plötsligt var det inte så mysigt längre.
Det slog sig ner 2 st killar, en brevid mig och en brevid Emma. Han jag satt brevid var ÄCKLIG. Han kom från pakistan eller vad det var och var extremt orakad och ful. Så började han lägga armen om mig och gosa med min kind haha, jag höll på att spy och Emma lämnade mig och Kajsa! Hahahaha, hon sa att hon trodde det såg ut som att jag njöt ! Haha, det är många gånger som folk trott att jag njuter men jag är egentligen PLÅGAD. Jag kom därifrån tillslut.
Sen träffade vi emmas klasskompisar, goa människor :D Var på waffies och köpte en drink som jag inte tyckte om. Gick tillbaka till centrum. Kommer inte ihåg så mkt, men jag var ute och rökte och Hampus kom fram till mig och var hur trevlig som helst och jag blev lite förvånad haha^^ Vi var ju alltid bittra fiender i 8:an ;P Dock kunde jag inte koncentrera mig så mycket på vad han, blev distraherad av annat. ^^
Emma stack och jag och Kajsa började dansa, det kom fram en söt kille vad jag mindes (han var säkert jätteful) och ville dansa med mig men jag fick inte för Kajsa för hon tyckte han såg ond ut :P
Sen var jag pinsam som vanligt, hahaha, fyfan. En kille kom fram till mig och sa "Du, fan vad söt du va" Och jag skulle spela cool eller något och sa tack och gick mot Kajsa samtidigt som jag kollade bakåt. Tror ni inte att jag snubblar på en jävla kant? vem fan bygger en kant där? Hahahhaa :D
Sen satt jag och Kajsa vid ett bord och nån kille kom fram och pratade med oss. WOW! Han flirtade med Kajsa och vi båda tyckte han var supersnygg! Första gången jag hörde Kajsa säga det :D
Sen hade mina pluntor självklart öppnat sig i min väska, dom VAR fulla. Jag är en sån klant. Jag valde helt fel tidpunkt att hämta min jacka också, skulle gjort det tidigare. Så man slipper prata med människor man inte vill prata med.
Vi gick ut och så kom den där snygga killen som flirtade med Kajsa och pratade med oss :D Vi pratade rätt länge och han hette Andreas och bodde i Växjö. Jag lovade Kajsa att hitta honom åt henne sen på bussen ;P

Jag skrev så detaljerat jag kunde och wihoo en timme försvann, underbart!
Fan, har planerat att vara där vid 7. Två timmar kvar. Då har jag en timme på mig att "baka" och räkna kassan.
Skulle egentligen varit ledig men som vanligt är någon "sjuk".
Förförra veckan på min lediga helg, ringde den av dom som är 20 år och ville att jag skulle jobba för hon hade ont i ögat.......
Hahaha, jag vet att hon ville festa så jag sa nej ^^
Jag har förresten påbörjat en egen låt, vi får väl se hur det blir. ;)
Kanske som den jag gjorde när jag var 11 "Help a poor man" HAHAHAHA!!! ;)
Puss!

I'll take you to the candyshop

Jag är vaken, det är Emma också, vi har trevliga chattkonversationer. =)
Det har inte hänt så mkt det senaste så jag har inte orkat skriva.
Igår kom Emma hit, vi hängde här lite och kollade på film, Dino ville käka upp min arm och sen drog vi till godisfabriken.
Efter det drog vi hem till Rump-Emma och kollade på Eva&Adam och fyfan, det märks att tiden har gått om man säger så! ;)
Vi pratade massa och Emma tog fram sin coca-cola-parfym som vi sprutade på oss framför spegel sjungandes på Pink:s "don't let me get me" när vi var 11 år. Själva parfymvätskan brukade vara ljust lila har jag för mig, nu var den brun och grumlig och luktade unket. Självklart sprutade Emma skiten på mig :D  Då kom jag att tänka på att nu har vi varit vänner i 8 år även om vi haft "pauser":O Shit, tiden går fort! Sen pratade vi massa och jag sa något så drygt att jag kommer få höra det i all framtid, men that's life :D

Imorgon blir det party, underbart! :D
Ses ute kidz!
Puss :*

HOPE

Jag är fortfarande riktigt förbannad för det slutade med att jag var tvungen att väcka min mamma kl 3 på natten och så vi kunde åka in till stan och kolla i diken efter min vad jag trodde döda pojkvän. Jag orkar inte berätta mer än att vi var hemma igen kl 5. Jag tvingade en spyende Robert att soffa på soffan. Den jäveln. Han skäms iaf. Bra det.

Men nu till något annat.
Eller nej, jag går och lägger mig istället och hoppas.

Pyss

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!

Jag orkar bara inte...

Robert skulle ta första bussen hem lovade han, men han är så jävla smart och ger sin plånbok till sin syster som sedan springer iväg och förlorar förmågan att svara i sin mobil.
Så han missar första bussen och drar hem till D där han sedan ringer mig och säger att han tagit bilnyckeln och tänker köra hem FULL. Jag blev svinarg och sa att det gör han så fan heller och han lägger på!
Jag ringer D och säger att han absolut inte ska låta R ta bilen hem, jag för över pengar till D:s konto och säger att dom kan tillsammans gå till bankomaten precis utanför deras fucking dörr och ta ut pengarna som jag precis fört över. D säger att dom ska det och jag får prata med R och han säger att dom ska det så hinner han med den sista bussen.
Jag tror att allt är lugnt nu och att dom ska göra som vi bestämt. TROR NI INTE ATT NÄR JAG RINGER SEN ÄR HAN KVAR HOS D EN KVART INNAN BUSSJÄVELN GÅR?! JO. Och SJÄLVKLART säger R "Men jag tar bilen, det är okej, inget kommer hända, lita på mig" D ville tydligen inte ge R hans bankomatkort som jag sagt att han inte behövde eftersom dom kunde gå tillsammans utanför dörrn och ta ut pengar!!!! JAG BLIR SÅ TRÖTT. Jag ska jobba imorgon och jag orkar inte med sånt här !!!!! Jag vet inte vem som ljuger, jag känner dom två och båda är precis lika jävliga och ljuger somfan!
Tar han bilen kommer jag SLÅ honom, det lovar jag er. HElvete vad förbannad jag ääääääääär.
Han riskerar inte bara sitt egna liv utan andras. Och jag kan inget göra för jag är i mullsjö utan körkort eller bil!
SISTA gången han går ut på jäääävligt länge, innan han lärt sig vad ett löfte är och hur man håller det och hur man beter sig som en VUXEN. Han är 23 år snart! Herregud.

Lycka till Robert Dahl att köra vägen från jkpg till mullsjö FULL i denna halkan med rådjur och älgar och skit.
Hur ska jag någonsin kunna lita på dig?

RSS 2.0