pullarN

Hej. Idag vart jag på Ullared dårå.. Jag köpte inte direkt mkt, det var så mkt folk, men jag köpte iaf lite spel, kalsonger, hårfön, fickpluntor, spegel,  tavlor osv..  det var kul. Sen åt jag mumsig mat, men nu är jag hungrig igen.
Pallar inte jobba imorgon, därför är jag uppe nu kl 4 och äter godis tills jag spyr.

Det roligaste idag måste ju vart när jag skulle visa hur Jamie Oliwer slaktar en kyckling. Hur han kör upp en sak i munnen på den. Jag demonstrerade detta genom att göra ett hål med fingrarna som jag sedan körde mina andra två fingrar igenom, in och ut o in och ut igen. Just precis. Det såg ut som jag visade hur man pullar. Inför farmor, jonas, mamma och alla andra gäster på restaurangen. Men förhoppningsvis var det nog bara dom som såg (och garvade halvt ihjäl sig). Det är nog bara jag som kan göra bort sig så mkt. =)

Sen kom jag hem till min trötta pojke. Och vi kollade på serier och mös.

Varför kommer man alltid på saker man behöver ringa till/göra på kvällen? Och när man väl kommer ihåg det på dagen så har man inte tid. Det är inte bra. Det är fy-

Jag längtar tills fredag! Waaah :D
Godnatt!
Puss!

I still hate my job.

Sitter vid datorn och tråkar, jobbat idag. Älskling hade tagit hand om disken och dammsugit lite så jag slapp göra det.
Fett nice! Oh vad snygg han har blivit! (Han har alltid varit snygg men nu är han så sjukt het ) Har köpt "vuxnare" kläder till honom. Han är så schnögg i det <3

Imorgon ska jag till ullared, jag ska köra dit. Måste ta mitt körkort snart. blö

Det kändes rätt så nice att shoppa kläder för 6000kr i fredags.. Till både mig och Robert då alltså. Det var en upplevelse.
Har aldrig gjort det förr. Och det kändes underbart!! Hittade en bh på HM (!!!!!!!!!!) som .... PASSADE!!!! Så jag köpte en svart och en vit av samma. Det var tillome mönster, spets o skit!! Jag trodde jag skulle gråta av lycka :D Byebye tantbh:ar !

Bara två jobbdagar till, sen är jag ledig i 5 dagar som alltid varannan vecka, och det är det bästa jag vet! Man hinner få saker gjort. Det känns skönt.

I fredags trodde jag min sambo var bög. Det trodde mina vänner med. Men det är han inte. Fast det tror mina vänner fortfarande. Det beror nog på rektalskummet i badkaret.

Tänk vad underbara vänner kan vara. Tack Sara och Emma för ert tröstande och peptalkande ;D

Jag ska börja blogga mer.

Puss!

gaah

Idag har jag bara diskat.. Skulle städa hela lägenheten, men mamma släpade dit massa av min skit + har fått mer möbler, vet inte vad jag ska göra av allt innan vi flyttar..  Så helt plötsligt fick jag öronvärk och kände mig sjuk så jag kunde inte städa :P

Btw, jag och min underbara pojkvän kanske ska flytta till mitt gamla hus. Det är inte bestämt än men vi tror nog det blir så..
Vi ska ju då hyra det av Jonas, inte köpa det. Vi ska kolla lite på kostnaden, eftersom bilen och så går på cirkus 10 000 kr i månaden så kommer vi ju garanterat ha råd så fort vi sålt den. Vi kommer iaf inte flytta innan den är såld. Vi fick renovera precis som vi ville, så vi har massa planer ;)

men nu måste jag gå för min snygging kom hem precis. Puss!

...

Och igår på personalmötet åt alla tårta och skrattade och snackade skit om mig. Sen kom dom ut och bad mig diska deras tårtspade och kaffekoppar. Och lämnade värsta slabbet åt mig i personalrummet. Utan att ens bjuda mig.
Dom "glömde" nog informera mig om vad som sas och beslutats också.
Inte konstigt att jag "jämt" gör fel då om dom aldrig berättar eller lyssnar?

Ska snart till jobbet, eller ja, om 5 timmar. Så jag måste förbereda mig psykiskt.

Puss.

RSS 2.0