Alone

Heej.
Robert är ute på krogen och jag sitter hemma och gör nothing at all. Varför kan itne folk vara inne på msn på lördagskvällar och få mig känna mig mindre ensam? ^^

Iaf, igår var jag ju ute med R&D.. Det var ganska roligt faktiskt, dansade med BSF-mannen hahahah, lika roligt som vanligt!
Och R pratade med bajs-mannen. Jag blev äcklad och gick därifrån. Annars hände det inte sådär jättemycket faktiskt.
Men det var värt att åka in iaf =)
JUST DE! Det var en jäääätteful kille som frågade om jag ville dansa när jag väntade på att R och bajsmannen skulle prata klart. Jag sa "nej tack" och verkade ointresserad. Han fortsatte tjata och började dra i mig och jag sa hela tiden att jag inte ville. Så kom en annan lång kille fram och sa "Stör den här killen dig?" och jag sa JAAAAA. Och så viskade han något till den andra killen så han blev skiträdd och sprang därifrån haha. Sen gav den långe stilige (haha) killen mig en het mystiskt blick innan han gick vidare. Jag trodde jag skulle dö. Men sen kom en ännu snyggare kille och dansade med mig, min drömprins Robert =) Så ja, den kvällen var värd . ;D

Nu ska jag kategorisera karaokelåtar. SÅ kul har jag en lördagskväll!
BLÖ.
Ni får ingen puss.
Hej-

Party?

Imorgon är det jobb så jag vet inte om jag ska gå ut ikväll eller inte. Meeeeen jag har jobbat många gånger efter en utekväll så det gör väl inte så mkt.. Bara att det känns som att något kommer hända ikväll, har en konstig känsla.
Eller så blir det kanonkul så jag kommer nog att chansa ändå.
Jag hatar bara att jag itne har något att ha på mig. Jag hatar att ha något på mig på krogen som jag haft innan. Jag vill alltid ha något nytt. Men jag var för lat för att åka in till stan imorse så nu får jag skylla mig själv. ^^

Min granne verkar festa där uppe, jag kanske ska gå upp och förfesta där ;P Han har ju sagt att jag är välkommen och Robert jobbar till 22 haha. Fast nej, jag skippar nog det.^^
Hoppas bonde-söker-fru-mannen är där haha. Fast inte hans bajs-kompis. USCH OCH FY. Eller så är det något emma bara hittat på ;)

nehepp, nu ska jag gå och fixa mig, mitt tåg går om lite mer än 3 timmar. Undra om jag kommer hinna, haha.
Puss.

;D

Tjenare folket.
Igår skulle jag formatera om min dator helt. Hahaha, jag klantade mig rätt rejält. Jag tog bort hela partitionen med en trasig xp-skiva. Suck. Okej, ni kanske inte vet vad jag menar men det tog 7 timmar att fixa, stirrandes på en blå skärm, jag hade sjukt ont i huvudet sen. Men nu har jag ju fixat min kära dator igen men då kom nästa problem.
När jag skulle sätta ihop den här skiten med ljudkortet och allt. Allting gick smoothly först men sen blev det fördröjning på ljudet i högtalarna med en sekund så man blev helt vimsig när man sjöng. Men jag tror att jag fixat det. Nu ska jag bara lära mig programmet och inställningar så det låter snyggare. Sen är jag så dryg så jag har inte lyckats klura ut hur man spelar in med en låt i bakgrunden så jag lyssnar på låtar på youtube samtidigt som jag sjunger än så länge :(
Haha, ni fattar säkert itne vad jag pratar om men det är okej ;P

Inom snar framtid kommer jag ha min första cover klar tror jag iaf =) Men inte idag, för jag har ont i halsen.

Mamma är iaf mycket sugen på att spela in en ABBA låt. HA. Det lär bli intressant.

Om det är någon som kan cubase bra så snälla kontakta mig^^

Nej, nu ska jag nog chilla lite framför några avsnitt, orkar inte pilla med detta mer.
Men jag är lycklig över det somfan. Wohooo :d
Puss

Studio :D

Innan var jag lycklig. Nu är jag sur och lycklig. jag har nämligen ÄNTLIGEN köpt det jag velat ha sen jag var liten.
Min egna studio. :D:D:D:D Kostade 5058 kr men who cares :D Allt är mitt :D
WOHOOO.

            
Dom här två är mina :D Sen hörlurar, micstativ och filter och sånt :D:D LOVE IT! Så glad är jag !
Fast jag hade vart ännu gladare om mikrofonhållaren hade passat på stativet! SMART.
Så nu får jag leta upp något att skruva på gängorna så den blir tjockare. Jag som ville koppla ihop och fixa allt direkt :(
Åååh, jag vill bara pilla med allt nuuuu. Men först måste jag fixa datorn för någon (robert) har sabbat den totalt. ^^
Men självklart hittar jag inte xp-skivan. Blö.
MEN jag har en studio, HEJDÅ till mp3spelare och clas ohlson-mikrofoner som brusar mer än vad det spelar in!
Ha det så bra mina kära, det ska jag ha så fort jag fixat detta :D
Puss

Colahjärtan <3

Kom nyss hem från jobbet. Sjukt jobbigt med jobb. :( Något som är ännu jobbigare är alla jävla problem i livet. Snart ger jag upp. Orkar inte fler bakslag, ge mig något bra! Något som skulle få mig lycklig. Sisådär 2 miljarder kronor skulle väl duga...
Jag ska börja köpa triss och bingolotter och spela på hästar. Eller något.
Det är illa just nu, riktigt jävla illa och jag vet inte vad jag ska göra.

Det enda lyckliga med idag var att jag sa till Lennart (på godisfabriken) att jag ville att han skulle börja sälja colahjärtan igen. Och han sa att han trodde han hade lite på lagret som jag kunde få köpa hahaha :D underbart :P Ska tvinga Emma att äta också, vet att hon ääääälskar dom ;)

Nä, nu ska jag gå, jag har tråkigt som vanligt. blö-

Pyss

hola

Heje.
Jag vaknade nyss haha.
igår åkte jag och Robert in till centrum, vi dansade och robert försökte tvinga mig att dansa med "bonde söker fru-killen"  men jag pallade fan inte denna gången hahahha!
nu ska jag väcka robert för jag drömde mardrömmar och han måste ta hand om mig :P
puiss

WOrk?

Hallå hallå.
Jag tror jag börjar bli sjuk, robert verkar ha dratt på sig maginfluensa från Dennis IGEN.
Han spyr och så iaf.. Ocj jag känner mig febrig. =(.
Idag har jag jobbat extra lite igen.. Det var svårt att jobba idag.. Jonas var därinne, och sen kom David in, och vi började prata med honom och han började nästan gråta så jag ville bara slita ut mitt eget hjärta för det gjorde så ont att se sån sorg-
Men han var så tacksam för hela våran lilla by:s stöd.
Det var bara svårt att jobba sen. Jag hatar döden.

På min födelsedag så kommer jag förlora mitt jobb. Perfekt! Bästa födelsedagspresenten!
Sen så kollar jag och Robert på någon ny lya, det kan vara hus eller lägenhet, 3 rum minst.
Jag skulle kunna bo nästan vartsom men Robert är så kräsen. Sen vet jag inte hur mycket pengaproblem han döljer för mig efter rånen mot butiken. (Jag HATAR att inte ha kontrollen över våra pengar för tro det eller ej, robert är slösarn och jag spararn)
Jag kan välja mellan att plugga eller söka jobb, eller så kan jag fixa gratis lastbilskörkort och få jobb men jag vet inte. Jonna the truckdriver? Kan ju vara hett..
Oh, jag tror jag ska gå intensivkurs nästa månad också! Hon skulle ringa om det.

Jag ska kolla på Gossip girl nu, har inte orkat kolla på det senaste. fy för mig, chuck bass är ju så yummie.

Jag älskar dig Robert. Bara dig <3
Puss på er alla

bad luck

Heej, kom hem nyss från frissan, no big change, bara lite kortare.
Nu tror jag att jag hörde Roberts bil. Vi ska  till farmor och käka mat.
Yes, det var han :D

HAN SER INTE ATT JAG KLIPPT MIG. Vilket asshole! :P
Buuuuu för robert!

Nu såg han det, men nu blev han sur över att jag köpt hårprodukter. :P
Hahaha, slösarN ^^

Idag skulle varit den lyckligaste dagen i mitt liv, tråkigt.
Nu ska vi åka snart. Puss!

death and love

Hej.
Igår på kvällen började det med att jag, Emma och Sara drog snygga som alltid till Amor (jaaa, jag vet att det inte heter så längre) och drack lite där.
Jag blev massa sugen på dans så vi drog till centrum.
Så satte vi oss vid ett bord på ovanvåningen och drack. HAHAHAHAA, sen kom det en låt, kommer inte ihåg vilken, kommer bara ihåg att dom sjöng "I want you" eller nått sånt och varje gång den meningen kom så pekade en asful kille vid några bord längre bort på mig genom hela låten!
Sen så kom han och frågade om jag ville ha skumpa men jag kunde inte sluta skratta så det blev inget hahhahaha!
Sen slog sig Andreas, Pinky och CJ ner hos oss och det var faktiskt riktigt roligt :P
Sen så såg Emma den där killen från juldagen som ser ut som han i "Bonde söker fru" och som dansade så jävla roligt. Så hon och Sara tvingade mig att dansa med honom, alltså, fyyyyfan, det var det roligaste på länge, sånna jävla moves hade han alltså! I love it!
Sen turades jag och Sara om att dansa med honom och alla andra killar som har noll taktkänsla, det var så sjukt kul. Man brukar ju gå på hetingarna, men vi letade efter alla fucktards! :D
Iaf, Emma gick ifrån mig och sara och hittade en snubbe från nått land som jag totalt glömt som hon tjötade med hela kvällen haha, så jag och Sara gick upp och satte oss vid ett bord med två killar. Den ena var så snygg, så snygg. Den andra var fulare än den andre var snygg tyvärr.
(HINT: jätteful). Jag började prata massa med den snygga killen som jag inte ens kommer ihåg vad han heter och han flörtade med mig så jag blev helt ja, ni vet. Så kom en annan kille och sa att dom var bisexuella och att dom haft ihop det hahaha. Och jag är så jävla lättlurad så jag gick på skiten. Sen pratade jag mer med honom, och sen slog sig emma, min kusin och alla ner vid samma bord. Och då lutade sig den där killen halvvägs över bordet och viskade "jag ljög innan, kom hit" och försökte kyssa mig ! HA.
Jag avfärdade honom genom att låtsas gå ner och dansa sen tog jag ut mig jacka fort som fan och sprang till bussen.
På bussen fick jag fyllehicka värre än döden nästan.
Jag berättade tydligen samma sak för Robert 30 gånger och tjatade så mkt att vi åkte ända till jönköping för en pizza. Den var godare än på länge. Totally worth it!

Nästa dag hade jag som tur är ingen farlig baksmälla så jag försökte tvätta ur all jävla osis ur håret och gick till jobbet. Där fick jag en "utskällning" som jag inte borde fått av en kollega. Som tur är var en annan kollega där och blev förbannad över det.
Sen har jag haft massa skit. Mest är jag orolig över Emma, jag vet hur det känns sen när man är ensam med inget annat att göra än att lyssna på sina egna tankar. It sucks och det finns egentligen inte så mycket man kan säga som tröstar.
Jag tänker på min bebis varje dag, nästan varje minut. Det kan man inte tro längre.
Men det gör jag. Jag vill bara gråta och spy på allting som har med bebisar och göra, man packar upp tidningar på jobbet och på förstasidan står det att den och den kändisen är gravid.
På en tidning står det "Angelina Jolie vill ha ett nytt barn". Ett nytt.... Jahaaa, jag fattar, hon har tröttnat på dom gamla? -.- Hon behöver ju inte ens gå igenom massa gravidillamående, hon pekar bara ut den sötaste ungen från något land och genast så är det hennes. Här får man kämpa som fan och när det äntligen går så dör det. JÄVLA VÄRLD.
Nu orkar jag inte skriva mer för jag ska kolla på film.
PUSS
Är du inte nöjd så klaga

Just det! En sak till, om jag dör, eller rättare sagt NÄR jag dör, SNÄLLA, ni som ÄR min vänner som faktiskt hör av sig, ge dom jävlarna en rejäl jävla käftsmäll som säger saker som "ååh, jag kände henne sååå väl, det är såå sorgligt, vi var nästan bästa vänner" när dom typ bara sagt hej en gång eller köpt ett tuggummi av mig på jobbet.

Much Love / Jonna

Waiting for tonight

Hej allihopa.
Emma har precis gått hem, hon kom hit igårkväll och det råkade bli så att hon sov här :P
Vi hade så jävla roligt, jag skrattade så sjuuukt mycket HAHAHAHAHA
Så jag tror hon blev på lite bättre humör iaf ;)
Imorse hade Robert åkt och klippt sig utan att väcka mig så jag vaknade av att emma satt och stirrade på mig :P
Sen blev det lite film, både det ena och det andra (USCH!!) och "frukost" (chilinötter).
Jag somnade en gång till och Emma väckte mig hela tiden av att hon skrattade så jävla högt! Hahaha :D
Sen gick hon för vi ska börja fixa oss tills ikväll snart och sånt.
Det ska bli roligt!
Puss på er

vem?!

Jag tar tillbaka mitt förra inlägg. Jag ska inte klaga, jag lever ju iaf..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4188016.ab

Vem är detta? Bilen är registrerad i Mullsjö. Kille född -88..
Bara det inte är någon man känner...

fan

FAAAAANNNNNNNNNNNN....
Jag ORKAR INTE och VILL INTE jobba 13-21 idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så känner jag just nu. Igår när jag låste och larmade var jag så lycklig över att vara ledig i två dagar.
Det första dom gör när jag kommer tillbaka är att sätta mig på 2 extratimmar igår (som var ett helvete) och 8 timmar idag. Tänk på att vi inte får någon rast. Överhuvudtaget.
Man kanske på sin höjd hinner springa och röka 2 bloss innan det plingar i den fucking dörren och någon vill köpa något onödigt, typ ett fetto som vill ha en chokladbit.
Äta kan man glömma, jag har försökt. Man får fan magsår.
Och idag är det leverans, d.v.s. MASSA varor som kommer som man ska fylla upp i butiken, samtidigt som man springer till kunderna när dom kommer in, så det är ett rent jävla helvete!
Dom ringde nyss och en var sjuk FAN FAN FAN. Varför sa jag ja? Jag pallar inte det än.
Seriöst, jag kan inte! FORT, någon som läser det här, hitta på en lögn som är fett bra.
FITTSLICK! Jag måste gå in i duschen nu.......
Hejs,

2008 baby

Hola.
Nu skriver jag igen. Bara för att det inte finns något annat att göra. Jag har tänkt att härma Melle och Jossan och skriva om mitt förra år bara för det.

Januari:
Året börjar med att jag och Robert bråkar (eller vad det nu var) så jag hånglade med ett äckel.
Jag och Robert blir sams. Fast sen börjar jag börjar skriva med Levis från Stockholm..
Alltså jag kommer fan inte ihåg, gick det till såhär? Blöö. Januari är snyrr på alltså.

Februari:
Jag blir tillsammans med Levis. Robert är ond och svartsjuk. Jag gör slut med Levis. Är lycklig över att vara singel och börjar planera mitt nya liv med katt, jobb, lägenhet, krogen och körkort.
Mitt pass är försvunnet och jag letar som as. Sista dagen i februari fyller Emma år och jag går på Jossans fest.

Mars:

På natten till 1:a mars, alltså min 18-årsdag ringer jag robert och vill ha mina kläder som jag glömt kvar där innan min buss går hem. Jag åker dit och "råkade" bli kvar där tills nästa dag.
Nästa dag är ju min födelsedag men jag kan inte gå ut på krogen så jag deppar totalt för ingen av mina vänner kunde festa till det med mig heller så Robert är en gentleman och bjuder mig på middag och bio. Sen flyttar vi ihop igen en vecka senare fast i en ful lägenhet i Mullsjö.
Sen gick jag och Emma ut på krogen tillsammans och Emma drack lite föööör mycket, "and the whole club was looking at her" HAHAHAHAHA

April:

Jag minns att jag var väldigt lycklig med Robert. Vi var nykära och allting var underbart.
(såklart jag är lycklig nu med, men ni vet, nykär och skit.)
Sen minns jag inte så mycket mer. Konstigt.

Maj:
Okej, här är det totalt blankt. Hur fan kan man glömma bort en hel månad? Iaf..

Juni:
Melle fyllde 18 och vi gick ut på krogen, jag drack för första gången så att jag spydde. Robert kom och hämtade oss men var tvungen att stanna vid varenda jävla rastplats för att jag skulle spy, sen tänkte han lämna mig i bilen för att jag inte klarade av att gå in i lägenheten hahah.
Dagen efter med världens jävla bakfylla ringde dom från Statoil och frågade om jag ville komma på arbetsintervju om 1 timme. Sen bjöd dom på kaffe och eftersom jag mådde så illa så skakade hela min arm när jag försökte dricka så chefen kollade konstigt på mig :P
Min underbara mormor gick bort då också.

Juli:
Jag och Emma började lite smått att gå ut på krogen. Juli var en rolig månad minns jag. Men jag minns inte vad som hände ^^

Augusti:

Jag och Emma försökte droga oss genom datorn och planerade spökhusbesök.
Mer fest också.

September:
Den roligaste månaden på hela förra året. Det var krogen varenda fredag.
Jag träffade många gamla klasskompisar, både från grundskola och gymnasiet.
Vissa av dom var flörtigare än andra.....Inga namn nämnda ;)
Det var bråk mellan mig och en fet tjej, Emma blev drogad och allting var ändå kanon.
Jag och Robert hade en jävligt försenad inflyttningsfest och sen världens ROLIGASTE efterfest hos mig, när jag skulle göra pommes till alla men dom vart råa i mitten och sen råkade Jocke sätta på när jag sjöng på min stereo så jag sprang ut i vardagsrummet och kraschade rakt in i min gitarr som gick sönder och kom ut i köket igen med gitarren "Jag skulle bara byta låt"
Har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, det var priceless.
Jag blev också gravid då men det hade jag ingen aning om.

Oktober:
Jag började äta sura bilar i massor fast jag alltid hatat bilar. Festade massa då också.
Festade så mycket att jag glömde bort att jag inte fått mens på över en månad. haha

November.
Efter ömma bröst och kissnödighet osv så tvingade Robert mig att ta ett graviditetstest. Det blev ett plus och jag skrek rakt ut så Robert undrade vadfan som pågick där inne på toan.
Jag hoppade på honom och bara försökte prata, visade honom testet och vi kunde inte tro det.
Slutade direkt att röka och dricka. Mådde fett illa.

December:

Rolig månad, mycket planering för framtiden och allt sånt.
Det slutade sådär..

Sååå, jag skrev det jag kom ihåg.
Har säkert glömt massor. Men jag tycker ändå det var ett bra år!
Även om det nya året började som skit så vet jag att det kommer bli bra.
För jag har mina vänner och min pojkvän.
That's all I need så att säga.
Puss

Not funny

Hej alla människor.
Idag har jag åter igen jobbat, en riktigt stressig dag. Jag fick ta hand om massa skit, paket som skulle till Boliden men som hamnade i Boden, men Boden säger att det finns i Boliden och sen hörde jag inte vad dom sa p.g.a. deras dialekter. uuuuh, mitt i allt gick tvätten sönder ett x antal gånger så jag stängde skiten. Massa tjuriga kunder. Och sen kommer mamma och får ett samtal från Jonas där han säger att han pratat med farmor och hon var jätteledsen för hon hade redan köpt bebiskläder och sånt. JÄTTEKUL. Verkligen.
Och sen är jag orolig för min bästa vän, men hon svarar inte på mobilen.
Hon hör nog av sig när hon kan =)

Imorgon har jag tänkt att träffa Isabell och lilla Ellie, det kommer bli roligt! :D
Sen får man se vad som händer, lär ju slappa iväg dagen men jag skulle vilja ljuga och säga att jag kommer storstäda...

Jag tror att Robert tar med lite mat tills han kommer hem, om några timmar. Det behövs för jag har typ... en ketchupflaska och ett paket margarin i mitt kylskåp + lite annat som har passerat sitt bäst före-datum med århundraden. Jag kanske ska storhandla snart? Jag tror det. Måste ju ge föda åt mannen i huset.

jaja, jag pallar inte skriva mer för jag orkar inte.

Puss

Work Work

Hejsan.
Idag jobbade jag ju då va, och jag har känt mig snurrig hela dagen, det känns som jag glömt något, typ låsa ordentligt eller något annat läskigt. Sen nojar jag över att jag tömde askkoppen i soppåsen ifall det börjar brinna.
Meeen iaf.. det har inte hänt så mkt mer än att en kille sa att han älskade mig. Haha, vadfan är det här, dom bjuder på middag och att jag ska hänga med och kolla raketer, skriver nummer på servetter och säger att dom älskar mig, mitt jobb hade nog vart ganska gött om man var singel :P
Fast sen blev han lite äckligare.. Jag gjorde en French hotdog till honom och han sa hela tiden att han ville ha myyyycket dressing så jag fixade det.
Jag: Shit, den sprack, är det okej?
Han: Om jag får spräcka dig så är det lugnt ;)
Hahahha, jävla flum.
Robert sa att min blogg är ful, det tycker jag också, för det är inte jag som gjort den, men jag väntar på någon vänlig själ som kan sånt  och erbjuder sin hjälp för jag orkar inte.
Jag lär få vänta.
Det var allt för stunden. Mina inlägg är nog dom tråkigaste som finns ^^
Puss

Skitdag!

Hej alla.
Jag har piggnat till nu efter en riktigt jobbigt dag. Som ni vet åkte jag ju till sjukhuset på morgonen.
Så sa hon i receptionen att jag skulle träffa David och jag blev lättad över att det inte var en sliskig pizzabagare iaf.. Men sen såg jag David. Han var ung. Och inte direkt världens fulaste.
Det var verkligen en underbar början på morgonen... NOOOOT!
Iaf så började han undersöka mig och jag tänker inte gå in på detaljer här men han hämtade sin överläkare som var en mycket rolig kvinna. Så där lite konstig haha :P
Hahah, hon sa "det är läbbigt här inne" och Robert började skratta men jag fattade inte varför sen berättade han efteråt att han tänkt LEBBigt hahahahaha :D
Dom kollade och bestämde att jag inte behövde skrapas men dom behövde göra en sak ändå, det gjorde ONT ONT ONT! Så jag sa att jag inte klarade mer och dom gick ut och snackade ihop sig lite och jag försökte resa mig men hela sjukhuset bara gungade, det kändes som jag var på en båt för jag hade förlorat en del blod och inte ätit eller druckit.
Så kommer dom in igen och säger att dom ska ge mig lugnande och lite smärtstillande.
Så jag fick gå in i ett rum. Och jag fick dom där tabletterna och sen ligga i en säng och Robert satt brevid på en stol. Först låg jag hela tiden och tjatade om att jag inte kände något och sånt.
Sen började jag hålla på att somna hela tiden och mina händer och armar kändes jättesvaga, som när man vaknar ibland på morgonen när någon drar av en täcket och man är för svag för att dra tillbaka :P Efter en timme kom dom in och då vart jag helt borta så dom hämtade en rullstol och fick hjälpa mig. Sen körde vi in i rummet och dom fixade allting och även om jag var borta gjorde det ont och jag kramade Roberts hand stenhårt medans en riktig jävla fitta höll mig i andra armen och sa åt mig att andas. Sen fick jag hoppa hjälp tillbaka till rullstolen och hela rummet snurrade och jag fattade knappt vad hon sa.
Sen körde dom tillbaka mig till sängen för att dom inte ville släppa iväg mig än.
Där brast det totalt för jag hade fått se ultraljudsbilden och det var helt tomt, det fanns inget kvar. Så då gick det upp för mig att nu är det verkligen borta. Så jag grät och grät och sa "den är borta nu" hela tiden. Så kom den där jävla fittkärringen in igen, och konversationen gick ungefär såhär (Hon hade bitchig attityd hela tiden också):
Hon: Varför är du ledsen?
Jag: För att mitt barn är borta?!
Hon: Jaa, men det är sånt som händer, sen sitter du där med 4 ungar och kommer ångra att du sörjde detta barnet.
Jag: Nej, jag kommer alltid ha det här med mig. Jag har försökt i 2 år, och nu är det borta, det gör så jävla ont, jag hade planerat massa, jag trodde jag hade gått en halv graviditet!!
Hon: Så du menar att du ville ha barn när du var 16? Jag tycker du ska vänta, du har 40 år på dig och dom flesta skaffar faktiskt barn när dom är runt 25, du har ju inte ens någon utbildning.
Jag: Jo, jag ska vänta, ett litet tag, för jag skulle inte klara av ett missfall så tätt inpå en gång till.
Hon: Jaa, men det är inte troligt att du får serrö.
Jag: Min mamma fick 3 missfall på raken, det kan visst hända.
Hon: mmm, men det är så liten chans, du har alla förutsättningar att bli det igen.
Jag: Ja, men jag är ledsen NU, för mitt barn är dött och jag kommer aldrig få tillbaka det, det var helt tomt! Det är borta nu.
Hon: Ja, men du borde inte sörja för det var så litet. Det kommer fler chanser.
Jag: JAG VILL HEM NU!
Hon: Jag tycker du borde stanna tills det värsta ruset är över.
Jag: JAG SKA HEM NU.
Sen sa hon massa mer saker som jag inte kommer ihåg för jag var borta i huvudet men Robert tyckte hon var en jävla idiot så han tog min hand och sa att jag får vara hur ledsen jag vill och att det ÄR jobbigt och att han finns där och sånt. Sånt som man faktiskt VILL höra.

Om jag bara hade varit klar i huvudet så hade jag sagt "Ja, jag är ung och JA jag har ingen utbildning, men jag har ett jobb och jag skulle vara en mycket bättre mamma än alla 25:åriga knarkare och barnmisshandlare och sen den dagen jag fick veta att jag blev gravid har jag gjort ett sparkonto som jag sparar 500 varje månad som den lille skulle få när den blev 18, och tänk, det gjorde jag UTAN utbildning. Och jag sörjer detta barnet för det var VÅRAT barn hur litet det än var och den skulle ha växt upp och blivit en underbar person om det inte hade gått snett, hur litet det än var så var det ett liv som förlorades. En person som aldrig fick chansen. OCH jag kanske får fler chanser men det kan inte ersätta smärtan jag har NU, precis nu. KÄRRINGJÄVEL"
Så hade jag velat skrika åt den idioten. Jag var så jävla ledsen. Så jag ringde mamma och grät och berättade allting medans minnet fortfarande var färskt och hon blev hur arg somhelst.
"NU jävlar, så får det faaan inte gå till, jag ska ta ett snack med den kvinnan"
Men dom tog inte emot några fler samtal. Så hon ska ringa igen imorgon.
Sen hämtade Robert en rullstol och medans han gjorde det ledde hon ut mig till en toalett där jag drack lite vatten men jag kunde knappt stå och hon hjälpte mig inte ett skit och när jag kom ut så var hon inte där så jag fick stödja mig mot väggarna i korridoren tills jag hittade en stol och satte mig och allt kändes verkligen fucked up, kunde inte ens hålla upp huvudet! Sen kom robert och körde ut mig till bilen och jag somnade direkt. Sen har jag sovit hela dagen.

Jag vill ALDRIG behöva gå igenom detta igen., Sorry Isabell :/ Vi får ta det en annan dag istället =)
Imorgon ska jag börja jobba igen, känner mig egentligen inte redo, men jag känner mig tvingad.
Det jag är rädd för är om någon kund är en idiot och jag kommer flippa på honom/henne.

Helvetes jävla dag alltså, jag SKA ut på fredag, om ingen hänger med mig så drar jag fan ut själv.

Nu ska jag hitta på något.
Puss

So long and goodnight

Hej alla människor.
Imorgon ska jag in kl 8 till ryhov, fööör tidigt för mig.. Blö. Det blir ultraljud och kanske skrapning men om jag har har tur så slipper jag det. Så nu får jag inte käka något för jag ska ju sövas isf men det är inga problem för mig eftersom jag tappat min aptit totalt.
Iaf.. Sen så kommer Isabell hit, vet inte om hon tar med söta Ellie, men det ska bli skönt att prata med henne =)

Igår eller iförrgår blir det ju kom Emma och Jossan hit, underbara tjejer! Vi pratade massa jobbigt men hade också svinkul!
Haha, Emma går inte ihop med hårbottensvispar HAHA :D
Sen på fredag ska jag antagligen ut på krogen, det beror på om Emma kan. Just nu så käkar jag ju antibiotika men jag hoppas jag hinner sluta käka det innan fredag för jag vill verkligen ut och dricka min passionsdrink och glömma verkligheten ett tag.

Nu ska jag spela spel ^^
puss

It hurts

Det känns som att jag inte borde sörja.

Varför sakna nåt man ändå aldrig får?

Som en saga som man aldrig låter börja.

Som en gäst vid dörren som aldrig knackar på utan vänder om och går.

Och allt jag hade förut finns ju fortfarande kvar.

Så bara fortsätt vara det vi alla en gång var.

 
Som en känsla av en dröm man inte minns.

Som att bränna upp en oskrapad lott.

Som att längta efter nån som inte finns.

Som att stå på perrongen utan biljett och vänta på ett tåg som redan gått.

Som att fråga när man inte tänker vänta på nåt svar.

Bara fortsätt vara det vi alla en gång var.

 
Men aldrig ska du behöva sakna.

För dig ska livet aldrig gå för fort.

Och aldrig ska du behöva vakna

och sitta naken i sängen och se dig omkring och undra vad fan du gjort.

Nej, var du nu än är så är du osårbar.

Så bara fortsätt vara det vi alla en gång var.

 
Stjärnor tänds till liv när himlen vänder.

De målar om den ifrån svart till mörkdjupt blå.

Känns som jag når dina mjuka små händer.

Och fast jag inte borde det så saknar jag ändå.

För jag tror nog, nej jag vet, du skulle varit underbar.

Men bara fortsätt vara det vi alla,

fortsätt vara det vi alla var.

 
Till dig från den som aldrig blev din mamma


I love you whoever you would've been

Hej.
Fint inlägg min pojke skrivit här under. Tack sweetie =)
Nu har jag vaknat till liv lite igen och legat och snackat med Robert.
Jag kommer inte ihåg så mycket men han har berättat allting.

Först kl 7 fixade jag dom första 4 tabletterna och tog 3 st smärtstillande saker som mamma var skitorolig över för dom är narkotika-klassade. Hon tjatade hela tiden om att jag borde varit på sjukhuset istället men jag gillade inte det.
Sen skrev jag den där tråkiga listan och somnade.

Sen ringde barnmorskan och frågade om det kommit något blod och det hade det inte så jag fixade två nya tabletter och 3 st nya smärtstillande.
Jag minns inte mycket mer än att jag efter en halvtimme fick svårt att andas. Jättesvårt.
Men jag var så dåsig så jag pekade bara på revbenen och sa "aj".
Jag gillar inte att ringa sjukhus i onödan eller lägga in mig i onödan men nu blev jag riktigt rädd för jag tappade verkligen andan, så jag viskade fram "ring dom nu"
Så Robert ringde och det började svartna framför ögonen. Sen så sa han att jag måste sätta mig på sängkanten i 10 min. Så jag satte mig upp. (Jag kommer inte ihåg det här men robert berättade). Jag vaggade fram och tillbaka och han satt på golvet framför och höll i mig, då hade jag tydligen viskat fram att han luktade soptipp och han hade börjat asgarva fast jag satt där och lipade.:P
Sen så frågade han om jag ville ha saft men jag hade svarat "näe, mjölk" och det tyckte han var skitkul för när Emma var här igår så pratade vi om att en kompis till henne, hans gammelfarmor hade frågat efter ett glas mjölk, och så hade hon druckit upp det och sedan bara lagt sig ner och dött. Och vi hade sagt att precis innan vi dör så ska vi be om ett glas mjölk. :P
Sen så fick jag lägga mig och hade somnat och så kollade han om jag andades hela tiden. Då hade jag sagt att han inte skulle störa mig för jag är på a6. ^^
Sen fick jag för mig att mamma var där hela tiden.

Sen ringde barnmorskan igen och det hade fortfarande inte kommit något blod.
Så då var det dags för 2 nya tabletter plus 3 smärtstillande.
Jag hade somnat och vaknat och sagt att jag var ute och flög på min flygande tröja (?!) ^^
Och så fick jag feber tror vi. Sen var Robert tvungen att åka till apoteket för jag hade fått e-recept på antibiotika. Två olika sorter, så jag tog 3 st sådana. Och sen Ipren.
Så jag har varit påverkad av minst 25 tabletter idag och jag HATAR att svälja tabletter.
Så det är jag lite stolt över att jag fixade ^^

Sen så kom blodet. Och om jag säger såhär; dom underskattade definitivt hur mycket. Eller så ljög dom. Robert svimmade nästan haha, klenis. ;)
Men det var oerhört sorgligt också.

Sen lyssnade jag på den här låten som jag älskade förr men jag har aldrig kunnat knyta mig till den eller vad man ska säga. Allting i texten (förutom det med mord för jag gjorde ju inte frivillig abort) stämmer. Så ja, jag kan inte lyssna på den här utan att gråta.



Usch, nu börjar jag igen.
Puss

Tja Robert Här

hallå tar hand om jonna idag.hon har tatt tableterna. tycker så synd om henne. vill att hon ska må bra nu. hon mår inte så bra. hon är påvärkad av tableterna. hon pratar om allt möjligt. fast det är kul när hon tjatar hehe.
ska ut snart och köpa ipren..för hon ska ta nya tableter om tre timmar.ska ta hand om henne tills hon mår bättre. det gör jag med nöje för jag älskar jonna mest av allt på denna jord. hon är mitt allt <3 //rob

PAIN!

Hej. Jag tog tabletterna för en halvtimme sen och nu letar jag efter saker att fördriva tiden med så att det inte ska göra så ont. Så det får bli en sån här skittråkig lista, för det tar mig alltid ca 2 tmmar att svara på sådana. ^^

60 ärliga frågor om dig själv.

1. Vad är ditt mellan-namn? Paulina
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Det spelar ingen roll, vad som helst utan Beda bara..
3. Är du i ett förhållande nu? Ja
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Sen sommaren -07
5. Vem var du tillsammans med sist? Levis
6. Får man fråga varför det tog slut? Jag gillade inte sthlm (hah, eller okej, det var andra anledningar men det behöver inte hela sverige få veta).
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja
8. Vem vet mest om dig? Alla mina närmsta vänner vet nästan lika mycket. Men Robert vet nog mest just nu.
9. Vad gör du på fredagskvällar? Ute på krogen med Emma får de la gå tillbaka till nu. =)
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Jag kan alla repliker i titanic så det får la bli den.
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej
12. Har du någonsin varit full? Ja
13. Har du testat droger? Som att jag skulle skriva det här om jag hade det. ^^
14. Röker du? Depp-röker kan jag väl kalla det.
15. Snusar du? Ibland.
16. Saknar du någon just nu? Ja
17. Hur mår du idag? ONT ONT ONT I MAGEN SHIT!
18. Hur många tabletter tar du dagligen? 1 med folsyra.
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Var elak..
20. Bästa minnet från sommaren? Emmas och mina utekvällar!
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Danmark
22. När var du där? kommer inte ihåg, men det var med Dennis Robert, Max och Idioten och vi festade och bodde på ett hemskt SKABB-hotell i ett horkvarter, Hahaha!
23. Är du rasist? Nej!
24. Har du helt svenskt ursprung? Ja.
25. Om nej, vart kommer du ifrån?
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar? jag gillar båda lika mkt. Förutom sliskiga turkar
27. Ser du fram emot någonting just nu? ja, att min smärta ska gå över och jag ska kunna gå vidare! 
28. Sköter du skolan? neeeeeeeeeeeej, AJ MIN SMÄRTAAAAAAAAA.
29. Vad hade du för betyg förra terminen? MVG på allt
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG såklart
31. Vilket ämne var det? Alla ämnen, speciellt idrott
32. Har du fått ig på ett prov? Aldrig! (Visst låter det trovärdigt? ^^)
33. Har du spelat/spelar du i ett band? nej
34. Anser du dig vara intelligent? Jag ska inte ljuga, jag är ganska smart faktiskt haha
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Jadu, sommaren när jag var 12 med emma, tiden när jag gick på JB och från och med sommaren tills nu har varit sköna tider med små inslag av olycka men det är klart att jag haft mer goa stunder.
36. Vilken va den värsta tiden då? 7-11 och idag/igår
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ja
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Näe
39. Har du haft sömnproblem? Jag kommer nog alltid att ha det. Blöö
40. Hur ofta gråter du? Inte så ofta som man kan tro. Nu när jag varit gravid så har jag lipat OFTA annars har jag alltid varit en hårding.
41. Vad gör du när du mår dåligt? Det beror på hur dåligt. Men att ringa Emma är nog fan det bästa botemedlet, festa får mig oftast på gott humör men det kan ju också ha motsatt effekt haha :P
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Oftast så skriver jag det i min dagbok som jag haft sen jag var sju år ^^. Med dom mindre problemen så pratar jag med Robert eller någon vän.
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? haha, nej tack.
44. Vilken klass går du i nu? Ingen tyvärr.
45. Vilken skola? Gick på John Bauergymnasiet =)
46. Har du varit otrogen någon gång? Jag måste vara mycket miserabel om jag skulle vara det. Och tro mig, jag har fått stora frestelser som jag har stått emot.
47. Har någon varit otrogen mot dig? Min kära pojkvän var nog inte så lydig i början av vårat förhållande, men han har alltid förnekat det och gav mig blommor (hmm, ångest?) :P Men jag vet att det var då och nu är nu =)
48. Är du stolt över dig själv? Nej, jag har inte lyckats med någonting som jag velat.
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Min förmåga att förtränga saker och ting. Händer det något förjävligt gråter jag i några timmar sen är det party-party igen.
50. Vad får du ofta komplimanger för? Min bröst
51. Har du lätt att få folk att skratta? Jag tror det ^^.
52. Cider elller öl? Jag hatar öl.
53. Har du några talanger? Klart, men dom får ju bara pojkvännen vara med om ;D 
54. Vet du om någon är kär i dig? Robert, sen ingen mer tror jag :/ 
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Haha, ja ibland. Mest osams^^
56. Vad står det i ditt senaste sms? Det  är ett jättefint från Emma som jag tyvärr inte kan skriva ner just nu för att min mobil är längre bort och min smärta börjar bli outhärdlig.
57. Hur lång är du? 162 cm tror jag.
58. Hur mycket väger du? 50 kg
59. Vilken storlek har du på kläderna? 'vissa linnen måste man ju ha M och L för brösten annars XS eller S, varför nu det skulle vara intressant?
60. Har du svarat ärligt? Ja, förutom att jag bara fått MVG på vissa prov och jag har fått många IG men det kunde nog alla räkna ut.. ^^

ÄNTLIGEN!
Men jag har verkligen ont så nu måste jag hitta på något annat. Fan, hjälper alla dom här smärtlindringarna verkligen?
Ska testa vila
Puss

Änglamamma

Hej.
Först av allt vill jag bara säga att jag har så underbara vänner. Utan er så vet jag inte vad jag skulle tagit mig till.
Jag somnade efter mitt förra inlägg och blev väckt av psykologen som ringde. Hon undrade hur jag mådde och jag trodde hon visste så jag sa att jag inte mådde så bra. Då frågade hon om jag fortfarande mådde illa och om magen blivit stor och sådär. Så jag var tvungen att säga att jag nyss fick reda på att det var ett missfall.
Hon kände sig jättedum men det kunde ju inte hon veta så jag sa att det var helt okej.
Sen ringde Jossan, tack gumman <3 Vi pratade lite, sen skrev jag och emma på msn och jag åkte för att hämta henne sen körde jag till ica och handlade massa godis och chokladglass.
Sen åkte vi hem och kollade på film och svullade och drack 2.25or och rökte/snusade tills man var helt spyfärdig.
Jag kommer INTE börja röka igen. Men jag kommer göra det just nu. Tills jag kan andas utan den där jävla klumpen i bröstet igen.
Sen körde jag hem henne och tog en extra sväng med bilen och bara grät för mig själv. Det var ganska skönt.
Jag är så rädd inför imorgon för det kommer antagligen göra riktigt ONT både kroppsligt och själsligt.
Och jag kommer vara riktigt dåsig. Jag ska påbörja aborten kl 7.
Jag valde att vara hemma även om dom ville att jag skulle ligga inne på ryhov.
Emma säger att jag alltid ser allt på den ljusa sidan och hon har fan rätt, alltid när det händer mig någonting försöker jag hitta någonting positivt i det hela. Och jag försöker vara glad ändå, för mitt barn var sjukt. Och jag ser hellre att det dog så tidigt som möjligt. Men jag kommer alltid se lilla "Lasse-Maja" (Jag och Emma döpte den till det för vi inte vet könet) som mitt mirakelbarn och det gav mig en erfarenhet och lugnade min oro att jag faktiskt KAN få barn. För det är inte alla som får den gåvan. Så nu gör det mig inget om jag väntar ett tag. Om det blir ett nytt barn så är det fantastiskt, men om inte så vet jag att det kommer när min kropp är redo. Det gör ont och det kommer göra ont men jag kommer fortfarande vara lycklig över det jag har kvar.
Det var allt jag ville ha sagt tror jag.
Puss på er.

Missfall

Vi åkte in till ryhov. Först fick jag göra gynundersökning och då kom det lite blod.
Sen blev det ultraljud, hon vände bort skärmen så hon skulle se först ifall det skulle vara tråkiga nyheter.
Hon satt där och kollade länge, det kändes som 100 år fast det var ungefär 3 min.
Så jag sa "Det finns ingen bebis eller hur?"
Då sa hon "Jag ser inget levande tyvärr"
Det kändes som tusen knivhugg rakt i bröstet och magen, jag lovar. Sån smärta önskar jag ingen.
Hon hämtade en läkare för hon var ny och var inte säker på allt hon såg.
Och han sa ganska direkt att det var ett missfall. Och att jag fått det för några veckor sen, och att det sedan har krympt så nu har det storleken som v.5 ungefär.
Jag har alltså gått och burit på mitt döda barn i magen i veckor. Jag försökte verkligen att inte gråta, men sen skulle jag prata och det gick åt helvete. Dom sa att dom helst vill testa medicinsk abort först så jag fick massa piller med mig som jag ska ta imorgon. Funkar inte det blir det skrapning på fredag.
Jag bara grät och grät. Fyfan.
Sen lugnade jag ner mig och ringde mamma, precis när jag skulle berätta så brast det igen, jag tror inte hon hörde ett endaste ord för jag mest skrek och grät.
Jag berättar det här nu på min blogg för jag orkar inte med att upprepa historien till varenda person, och jag orkar inte prata om det för då gråter jag.
Ska sova lite sen ställa upp vaggan på vinden för jag klarar inte av att se skiten.
Imorgon ska jag ta dom där jävla pillerna och Robert måste vara min barnvakt om jag svimmar osv.
Helvete, allting är verkligen åt helvete. Jag får aldrig mina drömmar uppfyllda.
Jag är fan dömd till att vara en misslyckad olycksfågel.
Jag önskar alla gravida lycka till och hoppas att ni får en lyckad graviditet!
Stackars Robert, han är också som en zombie, och gråter. :(

Sen vill jag bara säga att Emma skickade världens finaste sms och det fick mig att le och hjälpte mig verkligen ! Jag älskar dig min vän! Tack<3

OROLIG.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4126597.ab
Tack Aftonbladet för att ni får mig att le mitt i all min oro.

25 min kvar :(

:'(

Hej igen.
Nu har jag pratat med Ryhov. Det var inte sådär jävla tröstande faktiskt.
"Om du får ett missfall nu så är det inte så mycket att göra, du kan inte göra något för att stoppa det"
även fast jag kan räkna ut det själv så fan vad rädd jag blir.
Allting var sådär snurrigt och jag ska ringa mullsjö vårdcentral för att se om någon kan göra ultraljud, annars ska jag ringa ryhov igen och kanske få tid imorgon. Om jag börjar blöda mer och få mer ont så ska jag ringa ambulans.

Och det värsta är att ingenting är ju öppet på 1-2 timmar. Vad ska jag göra? Jag har verkligen panik.
Tänk om jag får komma på ultraljud och dom säger "din bebis är död".
Jag måste sluta tänka så för jag gråter snart ihjäl mig!

JAG ÄR SÅ ENSAM OCKSÅ.
Det har gått nästan 4 år innan jag blev gravid. Den här lill* är ett mirakel. Och fan om någon tar ifrån mig det.

Tur att jag inte hade köpt en sån där grej som man lyssnar hjärtljuden med. För jag hade garanterat lyssnat nu och jag hade garanterat flippat totalt om jag inte skulle höra något.

Jag går nu.

HELVETE

Jag kan inte sluta skaka! Vadfan ska jag göra?! FAN, jag känner mig så jävla ensam HELVETE!!!!
Jag har inte kunnat sova pga av att jag haft så sjukt ont i magen.
Nyss gick jag på toa och HELVETE JAG BLÖDER!

KL ÄR BARA HALV SEX VADFAN SKA JAG GÖRA!!! FITTA FITTA FITTA!!!
JAG KAN INTE FÖRLORA MIN BEBIS! FAN HELLER.
Robert är på jobbet och han vet, men vad ska han göra åt saken ?

Jag spyr snart. Helvete. Usch.
STANNA KVAR!!!

Plugg.

Hej.
Idag har jag jobbat. Inte så intressant, men jag SLOG I MAGEN!  Fan, jag började nästan lipa för jag blev rädd att jag skulle få missfall, men smällen tog mest på höften, så jag tror inte det är någon fara. Bebisen verkar må bra iaf..=)

Imorgon ska jag nog gå till körskolan och boka körlektion (inte för att jag behöver ;D) så jag kan komma igång!
För man vill ju göra't när man fortfarande får plats i bilen.

Och jag måste plugga imorgon! Ja, ni hörde rätt. Jag ska plugga. Jag har fått LÄXA av mitt jobb. Jag har glömt hur man gör nästan! Jag måste lära mig om rånrisk, näringsvärden och sådant. Fast jag kan ju det mesta från jobbet så det blir nog lätt sen när mitt "prov" kommer.
När det kommer en rånare så tänker man på sin bästa vän Emma och asgarvar :P

Min mage är så mysig! Jag kan inte sluta ta på den haha :)

Och VEM har snott mina skivor?! Dom är försvunna sen min fest :( Vem vill ha skivor med christina aguilera karaoke?
(Förutom jag då). Fast jag tror att det hände när Robert och Henke (?) bråkade och flög in i cd-spelaren. (Hahahaha!)
Roberts är också borta. :(
Jaja, jag får bränna nya när jag köpt en adapter till min laptop. :/

Nu ska jag spela kort. Puss.

Give me some pills

Vaknade precis :(
Jag stör mej på att jag fortfarande somnar kl 23 ungefär men vaknar klarvaken kl 3-4...
Skiiiit, vadfan gör man nu då?
hej.

Hejhejhej

Heej, just nu bloggar jag BARA för att slippa diska. Jag har småont i magen. WHY?

Innan var jag ju hos mamma och fixade mat och så. Albin och Mamma utmanade mig på Guitar hero, dom fick köra först och jag satt och skrattade åt att dom var så dåliga. Men jag skulle nog vara tyst:P
Med lite träning så ;) Jag blev massa sugen på stepmania, haha, jag kommer ihåg lanen med Melle och vi körde bobble-låten haha ^^

Sen så kollade jag åter på Mammas julklapp som hon fick i julklapp av Albin. Varje gång vi kollar på den så skrattar vi så vi gråter. Han hade gjort en tomte i lera men den var slående lik en kuk. Mamma trodde att tomten åkte skidor men han hade visst bara långa fötter. Vi kunde verkligen inte sluta skratta åt den så Abbe började lipa självklart^^ Jag försökte ta kort på den men han blev hysterisk så det gick inte så bra ;P

Näe, nu tror jag att jag ska sjunga lite! Puss!

Who is she?

Three months and I'm still sober

Meeen herregud, jag får inte ur den där jävla "love is in the ass" ur mitt huvud :P And i don't know if I'm being foolish ;)

idag ska jag tydligen laga mat till hela hjortsöe-släkten. Det är ju bara 5 personer men ändå och Robert också =)
Sen ska jag tvätta och skura spis och badkar osv. Och det är min lediga dag.
Tänkte faktiskt sjunga lite också för första gången på flera månader.. Det är min jävla grannes fel.
Jag har ju scenskräck, och när jag hamnade hos honom på efterfest så sa han att han brukar höra mig så nu vågar jag ju inte längre..

Och nu är det ju måndag då va, så att det är exakt 2 veckor till ultraljud. Även om jag inte är troende så BER jag till någonting att det inte ska vara något fel på bebisen för det skulle jag nog verkligen inte klara av.

Min lillebrorsa slickade på en lyktstolpe idag. 16 minusgrader ute. Jag trodde verkligen INGEN gjorde något så korkat nuförtiden, och idioten väntade inte på vatten utan ryckte bort tungan. Det gjorde nog ont haha :D

Ska vila några timmar nu...
Kelly Clarkson - Sober - Gammal favoritlåt som jag återupptäckt. Lyssna gärna, texten är fin.
http://www.youtube.com/watch?v=hv2YTXB_32Y
puss

Bilder

Här kommer en eller två bilder för jag tyckte inte om min pizza.

Nyår: Jag får hålla lilla Ellie, det kändes nervöst haha :P


Den här vaggan har jag och alla mina kusiner legat i när vi var små,
så nu ska jag föra traditionen vidare. Dock står den på fel håll här^^



Och i botten på vaggan så har alla fått sina händer avritade och datum när
vi var födda. Det fortsätter på andra sidan också med mina yngre kussar och
syskon. Så snart kommer vi få rita av min bebis hand där <3


Bild på mage kommer.

Puss

It's never too late.

Hej.
Jag gör egen pizza nu för jag är så suverän på matlagning. Det vet ju dom flesta ;D
Idag tyckte jag att jag kände en spark från bebisen, det kändes som fjärilar i magen, eller så kanske det var för att jag tänkte på en viss fredag där något mycket speciellt hände.

Iaf, nu börjar skiten brännas så jag måste dra.

I regret what I didn't do. I should have, 'cause I'll never get a chance like that again.

Nyår

Vaknade precis, somnade kl 8 efter 4 timmar av konstant gråtande. Vilken bra start på det nya året!
Robert var ett svin även efter det att vi kom hem och jag sa massa hemska saker, att jag inte ville ha barn och speciellt inte med honom osv..
Saker jag ångrar nu, för det är klart jag vill ha min lilla bebis.
Jag tog en cigg också, vilket jag ångrar och skäms över men om inte jag hade fått den ciggen så hade jag nog inte pallat kvällen hemma hos Isabelle och Jonas. Robert ska aldrig mer dricka sprit.
Men det som gjorde kvällen bra var iaf alla söta vänner och lille söta Ellie, puss på henne! En sån vill jag ha! :D
Kommer bilder strax ;)
Puss

Nytt år, nya problem.

Skrev ett lååångt inlägg om hur jag verkligen känner men jag kan fan inte publicera skiten.
Jag är som Bree, det ska vara perfekt utåt.

Gott nytt år.

RSS 2.0