Sex Pistols.

Hej!
Längesedan jag skrev nu.. Men det ska bli ändring! (Hoppas jag...)

I torsdags på natten fick jag helt plötsligt jättemycket feber, tror det är för at jag har jobbat som tusan utan att sova eller äta ordentligt så jag var tvungen att sjunkanmäla mig, det kändes jobbigt, hoppas dom litade på att jag verkligen var sjuk.
Idag har jag jag storhandlat och så, det är riktigt jobbigt när man inte är frisk, det gick la sådär, var så sjukt snurrig så jag glömde hälften.

Imorgon ska jag till stan och fixa tid till att färga mitt hår, fixa PUK-kod till mobilen och köpa lakan + kläder till mig och robert.
Sen ska jag åka buss hem, hoppas jag fortfarande kommer ihåg hur man gör, har inte åkt buss på år och dar känns det som ^^
När jag fixat min mobil imorgon då så ska jag ringa Martina och säga att jag är redo för business!

Och bli en framgångsrik (hoppas jag) säljare för MK. Men då behöver jag kvinnor, kvinnor, kvinnor!  Men det borde inte vara så svårt, vilken kvinna vill inte ha en mysig stund med sina vänninor och få prova på olika produkter?
Och om några månader kan jag äntligen köpa det jag verkligen vill ha, då kommer min klädkammare förvandlas till en mini-studio !

Kl är 4 och  jag kollade nyss klart på Sid & Nancy (igen), älskar den filmen så mkt. Och boken. Var min farsa punkare? Hoppas!

Yes.
Nu ska jag sova tror jag.
I wanna love somebody like you.

Energy.

Hej.
Jag lagar mat just nu, och är sur för mitt internet låter mig inte gå in på bildagboken, thepiratebay, expressen m.m. MEN jag kan gå in på lunarstorm och aftonbladet! Jag som aldrig är inne där. Pisspannkaka.

Vill tipsa om braiga låtar om ni inte har hört redan:
Keri Hilson - Energy
Dondria - Can't stop
Karina Pasian - 16 @ war
Jordin Sparks  One step at a time
Leona Lewis - Forgive me
Michelle Williams - We break the dawn
Rihanna - Disturbia
Wynter Gordon - Surveillance
PussyCat Dolls - When I grow up

bye.

Worried.

Kan inte somna.. som vanligt. Orolig. som vanligt.. Den jävla känslan. Ska jobba kl 11 - 16 och jag är vaken 03:22.
usch.

Robert är också vaken och knapprar på datorn i vardagsrummet. Imorgon ska min lilla munk (jag kallar honom det nu, hans nya smeknamn) skjutsa mig och emma och jossaaan till jkpg. Vi ska leta kläder tills lördag, då blire krogen.
ska förhoppningsvis hitta någon som vill klippa mitt hår och så ska jag färga det för nu ser det ju lite knepigt ut efter mina och melles alltid lika lyckade "hårsalongs-stunder".

ska nog ta en cigg nu, somna och hoppas på att vända tillbaka dygnet snart.




RSS 2.0