Familjen Odiskret

Tjooo!
Jag har ont i hela min kropp. :/
Igår så låg jag på stranden med min mamma och mina syskon. Från kl 10 till 18^^ Först var vi vid en liten mindre sjö, kommer inte ihåg namnet, och där vart det ganska mycket folk för den lilla "stranden" så vi skulle helt enkelt bara sätta våra baden-baden stolar i lite nerförsbacke. Vi satte och oss och småsnackade lite sen helt plötsligt rasande min baden-baden ihop och knockade mig samtidigt i huvudet. Alla människor fick sig ett gott skratt och jag tyckte det var sådär lagom pinsamt.

Sen drog vi till furusjö, the real deal.
Sen så ville syster sova hos mig, så vi kunde kolla på twilight (igen). Jag sa att det var okej, och vi köpte massa onyttigt. När vi kliver ur bilen ser vi ju självklart förjävliga ut efter en dag på stranden och vilka sitter inte ute vid uteplatsen och grillar? Jo, Reinis och Oscar. Jag försöker diskret låtsas som att jag inte sett dom och bara kollar ner i marken. Gick väl sådär för precis när jag duschat färdigt ringer dom på min dörr.
Så det slutade med att vi umgicks med dom och drack vin (syster fick en 2.25:a cider).
Sen kom vi på att vi skulle boxas på Oscars boxningssäck som han hade hängt i taket. Det var ASKUL, och sen så skulle vi slåss mot varandra så hårt vi kunde, jag misstänker att killarna inte tog i allt vad dom hade. ^^
Så nu har jag blåmärken överallt! Stora fula sådana också ! :D Skitont i armen och i benet^^
Iaf, jag började må riktigt dåligt så vi drog hem.

Idag drog jag åter igen med min familj till furusjö. Nu börjar jag allt bli lite mindre vit.
Suck, imorgon börjar schemat.

Näe, nu ska jag lägga mig så jag kommer upp och hinner njuta av solen imorgon=)
Puss!

Beat It

Såg imorse att M.J var död. Så sjukt tråkigt. Jag sjöng massa M.J låtar igår ju, säkert därför han dog, för jag sjöng dom så dåligt :( Näe, men det är verkligen tråkigt :/ Han finns ju med i en del barndomsminnen, när man stod framför spegeln och försökte dansa/sjunga som honom^^ Försökte spela in "beat it" igår, gick sådär för jag var täppt, men jag ska göra ett nytt försök snart. Fall Out Boys version då.. Jag ÄLSKAR den låten.

Nu måste jag fixa mig för en annan tråkig sak är att jag ska jobba idag. Sen ska jag ta ett glas vin med mamma någonstans i Jkpg tror jag.

well, nu ska jag duscha.
Puss.

Bulle

Jag slits mellan att vilja vara smal och att äta upp allt som finns i mitt kök. Jag är så sugen på ALLT nu. Det är säkert för att jag inte röker.

Det är så sköööööööönt att bo själv, jag skulle kunna göra det hela livet.
Jag trodde det skulle bli hemskt och outhärdligt men jag älskar det!
Jag vill bo i min fula lägenhet för alltid. <3

Jag har gjort dagens goda gärning. På väg hem från affären. En tjej tappade sitt Princepaket. Det var oöppnat. Hon märkte inget. Jag tog upp det och det började brännas i halsen på mig likt en vampyr som törstar efter blod. Jag tvekade i några sekunder sedan kom jag och tänka på karma. Jag sprang efter henne och gav henne det. Hon sa inte ens tack.
Jag knallade hem, munter och nöjd med mig själv. Smack hade slitit sönder soppåsen jag hade glömt att ta med mig på vägen ut, jag skar mig på rakhyveln rakt över låret och tog sedan tvål på såret, jag tappade min rena tvätt på golvet, jag skar mig på mitt avbrytna dörrhandtag och fick en spindel på armen.
FUCK YOU KARMA! Jag ska aldrig vara god igen.

Nu låter det som tvätten är klar och jag måste fixa iordning mig för sängen.
Pussssssssssss :*

:/

Tur att jag har chokladglass, jag lär ju behöva det. :(

Städdags!

Nu har jag läst halva boken och jag vill inte sluta, men jag måste städa, tvätta och allt det där.

Sen ska jag ha Smack hos mig också, som jag saknat min lilla vakthund^^ Bara att han börjar lite döv och sådär ^^
Bra mot balkongtjuven iaf :P Det värsta är att han kommer bråka med Nisse ^^

Näe, nu tror jag allt att min mor kommer med dammsugarN.
Ibland hatar jag att min lägenhet är så stor för det blir så mycket mer att städa. :(

Puss

"Jag vill ha en lång och hård"

Idag tog jag min sista cigarett. Jag lovar och svär. När jag kom hem och började sjunga mina gamla goa låtar som lärde mig att sjunga så märkte jag att jag lät som en gammal hostig kärring. Det gjorde mig ganska ledsen, ska ta upp sången på riktigt nu.
Så nu kommer jag inte ens feströka, jag slutar helt! Känns som en befrielse.^^

Nu ska jag lägga mig och läsa fjärde boken! Så sjuukt spännande :D Har tre dagar på mig att läsa ut den innan syrran vill ha tillbaka den ^^ 

GODNATT.
Puss

Candy Candy!

Idag så har Emma varit här, hon sov ju över. Efter vi vaknat så satte vi oss ute på "min" gräsmatta med Oscar och solade lite. Sen ville Oscar att vi skulle följa med honom och springa runt sjön. Haha, ja, alla vet ju att det aldrig skulle ske. Så vi sa att vi kunde gå med honom istället.
Så vi gick och det var trevligt och varmt. Sen för första gången i mitt liv vågade jag ta mig upp till 10:an på hopptornet. Jag var jäävligt imponerad av mig själv, med tanke på att jag blir illamående redan på femman^^ Väl däruppe så fick vi "Achy breaky heart" på hjärnan. Svinbra låt ;D
Sen gick vi tillbaka hem för vi orkade inte gå runt hela sjön haha!
Väl hemma så käkade vi mat och kollade på flyga drake. Eller ja, det var mitt andra försök att kolla på den men jag lyckas aldrig hålla mig vaken.

Sen kom vi att tänka på filmer vi kollat på när vi var små. "Candy Candy" hette dom filmerna. Det var typ det bästa jag sett i hela mitt liv när jag var liten och jag minns att jag grät som fan när hennes prins "Anthony" dog.
Så jag och Emma letade upp "dödsavsnittet" på youtube och vi fick nästan en liten tår i ögat. ^^
Den serien, eller vad man ska kalla den, är fan hemsk! :D
Jag och Emma måste verkligen hitta alla filmerna och ha Candy Candy maraton!

Näe, nu ska jag återgå till min tredje twilightbok. Jag var tvungen att pausa läsningen lite, det blev för mycket för mig där ett tag^^ Jävla Bella, vilken liten slampa ! :D

Imorgon ska jag kanske fiska med Emma innan jobbet ! Så roligt :D

But I do know that I love you 
And I know that if you love me too
What a wonderful world this would be

Puss<3

Balkongtjuv!

Nu är det fan tredje natten i rad som jag har haft balkongmannen på besök! Denna människa VET när jag sover och är vaken. Han kommer bara när jag sover. Och eftersom varken jag eller Emma kunde somna inatt så kom han idag kl 10 när vi sov. Jag hörde ett ljud och knuffade till Emma, men hon trodde det var katten, vilket det inte kunde vara för han var inomhus. Jag låg helt stilla för jag trodde det var Reinis som skulle knacka på o vara jobbig. Men sen försvann människan. Jag gick ut för att kolla och mitt ciggpaket som vi hade fyllt med fimpar och en lapp där det stod "Fuck You!" i, var öppet och slängt längre bort och såg inte alls ut som vi lämnat det.
Nu har iaf Emma hört det och tror mig! Så vi ska typ ordna en fälla ;D

Vi har tänkt på allt från trådar med bällror och webcams och nät i taket och cement på golvet.
Vi måste komma på något bättre ^^ Någon som har en idé som man faktiskt kan genomföra?
Det är en slug jävel jag har o göra med! Jag kan inte säga annat.
Men jag är också en smart och envis människa och jag ska ta honom!
Måste ju erkänna att jag är liiiiite rädd för att sova ensam nu. Men om något händer slår jag en pling till Oscar och han är förhoppningsvis här ganska snabbt. Fast sist när jag var rädd för spöken och ringde honom sov han ju som en stock. Jag kan bli mördad människor. Sånt händer.
Näe, nu ska jag gå och duscha.
PUSS.

Grrrr

Jag är med Emma nu, vi har kollat på Rock 'n' Rolla, fy satan vad bra film och vilka heta killar!
Vi dregglade lite båda två^^ Nu längtar jag ännu mer till England! :D

Nä, nu är emma klar på toan, så jag ska gå. Haha, långt inlägg^^
Pussssss

Kaffeskåp!

HAJ!
Kom precis hem efter en fin kväll hos Kajsa. Sjungit singstar, druckit vin och ätit god mat!
Jag och Emma ägde på dom lite rockigare låtarna, fyfan vad bra vi var!
Vägen hem kändes lång och kall, men den var inte så jävlig som jag hade trott. Hade med mig min bag in box och min fru. Vi såg "en kaffeskåp". HAHA. Sjukt roligt!

Hon ville att jag skulle söva hos henne men jag ville hem just då, nu ångrar jag mig lite. Hennes vattensäng är så jävla sköööön.

Nu ska jag dricka lite mer vin och glo på nån jävla film Emma rekommenderade. Tydligen heta killar med i den.
Puss på er ;)

Let Me Sign

Jävla tjuvar alltså. Men så går det väl när man bor på sagers väg. Någon har i natt varit på min balkong. Jag minns att jag vaknade av något ljud men jag tänkte att det kanske bara var katten eller Reinis så jag orkade inte bry mig.
Mina ciggpaket och sånt är försvunnet, inte för att jag bryr mig så mycket om det. Mer känslan av att dom klättrat in på MIN balkong när jag sov. Jag har ju dörren till balkongen i sovrummet. ÄCKLIGT. Jag brukar nämligen ha balkongdörren öppen på natten för min lägenhet är så jävla varm. Nästa gång kanske dom kommer in och våldtar mig eller något.. Hur ska jag nu våga sova själv? Jag behöver nog en man. En biffig dörrvakt.^^.

Rei ringde på dörren igår när jag låg och sov, jag hade varit igång sen kl 7, så jag vart inte överlycklig. Först sket jag i att öppna, men han plingade som en galning och ryckte i dörren. Han kom in på en cigg sen fejkade jag mensvärk och sa att jag ville vara ifred och ha ont. Den människan är som ett superlim som man inte kan tvätta bort. Efter att jag hade sagt det tog det nästan en timme innan han började gå mot dörren. Jag klarar seriöst inte av sånt. ^^
Mina ursäkter börjar ta slut. Sanningen måste fram. :P

Ikväll så blir det mysig tjejmiddag hemma hos Kajsa. Underbart =)

Nä, nu måste jag börja göra mig iordning. Alla vet ju att jag är segast i byn.
Puss

Its gonna hurt but I'll have to say goodbye

Blöö, jag är fortfarande bakis.

Emma har skrämt upp mig, för när jag vaknade imorse (eller ja, kl 14) så var hon inte här, hon hade snott mina mjukisbyxor och min MCR-tshirt och lämnat mig :( haha. Sen ringde hon och sa att min elgitarr hade börjat låta av sig själv när jag sov så nu inbillar jag mig att det spökar ^^

Åh, kan inte alla Mr.Bigs bara försvinna? :/ Jag och emma har kommit fram till att dom måste fan ha någon jävla radar för hur kan det annars vara så att dom ALLTID dyker upp när man precis har börjat glömma...

Tacka vet jag chokladglass och Edward Cullen<3

Näe, nu ska jag sova så jag inte har ringar under ögonen imörgon.
Vi hörs.
Puss.

Student för en kväll

Uh, är bakis. HAHA, jag kan verkligen konsten att göra bort mig.

Dagen igår var ungefär såhär:
Jag och Robin åkte och såg min fru springa ut och jag var så stolt, så stolt :D Jag gav henne en väst som fick rätt mycket uppmärksamhet ;) Sen drog vi hem till henne och umgicks med hennes släkt och sånt där, drack vin och lekte en lek HAHA! Emmas mamma var superbra på den ! :D

Sen så skjutsade Robin oss till Jkpg. Vi var redan fulla^^ Emma ville in på sliver men jag ville hellre till piren eftersom jag inte trodde jag skulle komma in, men jag fick låna Emmas studentmössa så det gick finfint.
Jag tappade bort Emma i vad som kändes som 3 timmar, men jag hade trevligt ändå =)
Sen så fick inte vi vara kvar på sliver längre.

Vi träffade Dennis utanför centrum, sen blev det bråk mellan några personer och Emma skulle försöka gå emellan som vanligt, det slutade med att en blond jävla fitta (ursäkta språket) gav henne en sån jävla smäll rakt över örat. Om inte polisen hade stått där hade hon varit DÖD. Men jag ville inte hamna i fyllecellen + att det är fotografering imorgon och jag ville gärna ha ett helt fejs tills det^^ Istället gick jag fram och skrek på polisen HAHA!
Sen stack vi till sibylla, jag och emma käkade pommes som om vi aldrig fått mat innan och vi sköljde ner med Dennis hallonvodka^^ Det var fan askul på sibylla, jag borde hänga där oftare! Sist jag och min fru var där så visade ju en gubbe magen för oss hela tiden och frågade om han hade fått nån bränna ;) Jag skrattade så jag inte fick någon luft och emma var tvungen att prata med honom om bränna och gurkmajonnäs :D 
Sen kom Melle-mutt, jag tror hon var liiite full ;D 

Jag och Emma drog hem och på nattbussen så försökte en viss människa tafsa på oss hela resan. Äckligt. Patetiskt. Sen kom vi hem och kröp ner i min lilla säng och hade ångest över allt vi gjort :D

ASROLIG kväll! Eller ja, nästan hela kvällen :D
Nu ska jag leta kläder tills imorgon och kanske träffa Reinis.
Han hoppar nog in genom min balkong snart haha!^^
Ha det så fint nu.
Puss :*

JAG ÄR RIK!

Eller okej, inte riktigt, men nästan. Fått mina pengar nu, skrek av glädje ^^ Trodde jag skulle vara fattig till studenten, men icke då :D

Idag har varit en bra dag. Eller ja, den började ganska helvetiskt. Men det är en annan historia.
Jag har bara läst och läst och gottat mig. Jag håller ju på med twilight-böckerna, och det går inte att lägga ifrån sig dom^^ Jag fick mamma att köpa glass, chips och cola till mig sen har jag tagit med mig boken överallt, till och med i badet, MYS! :D

Sen har jag kört med ansiktsmask och peeling för hela kroppen och grejer, vilken jäkla mysdag.
Jag älskar det här med att bo själv och bara stänga av allt :D
DOCK lite jobbigt att vara granne med vissa. Man är på helspänn hela tiden, man vet aldrig med deras piercande ögon ^^

Imorgon drar jag in till stan och glider runt. Ville låna någons bil, men ingen vill så jag får la åka buss. Jag kör knappt fast jag har körkort, vilket slöseri! ^^

JAG SAKNAR MIN FRU :( Hon är ute och festar. Hoppas hon inte är otrogen......
Näe, nu måste jag tänka på något annat ;)

Många hjärtliga hälsningar
/Jonna - 5 times at least!

"JAG VILL HA EN ALEXANDER RYBAK!!"

Hej.. Jag ska börja skriva här igen tänkte jag. Jag har bara varit ganska lat som vanligt. ^^

Jao, en del har hänt, Robert har flyttat ut, jag bor själv med min katt Nisse. Jag har skaffat körkort. Jag har festat och träffat några nya människor =) Jag har faktiskt haft full rulle! Jag älskar när det är så.
Nu känns det som hela världen är död, min telefon vill inte göra något ljud ifrån sig och ingen är inne på fb/msn.
Men lika glad är jag för det för då hinner jag städa och läsa :P

Jag skulle egentligen sjunga på piren ikväll. Meneee, ja, jag tror nog inte det blir så, inte beredd för 5 öre..
Plus att mina nerver är ju inte direkt av stål.

Mina vänner tar studenten på fredag, so happy for them!

Näe, nu ska jag städa mera :(
Pusshej!

RSS 2.0