Rubrik

Hej alla..
Måste varna, mycket bebisblogg har det blivit. Men det är för att inget annat intressant händer i mitt liv just nu.
So read it or leave it.

Fan, jag måste göra något. I 3 dagar nu har jag bara legat i sängen och knappt ätit något och kollat på barnfilmer.
(Förutom när jag duschat och så såklart). Men det är det jag klarar, gå till duschen och bada i någon timme på kvällen innan jag går till sängen igen eller soffan. Rör jag mig för mycket så spyr jag. Och jag kan inte spy.
Så nu har mamma blivit lite arg och sagt att jag måste äta och tvinga i mig, spyr jag får jag bara äta igen.
Men jag tvingar faktiskt i mig lite, och det gör jag för barnets skull, annars hade jag inte ätit något alls.
Det känns som en evig maginfluensa.
Så nu har jag ställt kl på 11 för ett samtal till min barnmorska angående några tabletter mot illamående.
För jag vill fan UT. Jag vill ut och träffa vänner. Och hitta på saker med Robert. Typ gå och shoppa.

Han vill ha en svindyr julklapp, en såndär mini laptop. Men vadfan ska han med den till? Man ser ju knappt vad man skriver på den där miniskärmen. Onödigt. Menmen, jag kanske är snäll i år för en gångs skull.

Hah, jag är tydligen i vecka 12 nu. Enligt minbebis.com =) Om det är så trevligt så säger jag YEY!
Det innebär inte lika hög risk för missfall och att illamåendet ska snart avta..

Du är i vecka 12 av 40

Ditt beräknade förlossningsdatum är 17 juni 2009

Vecka 12

Bebis – Drygt 6 cm lång och väger 9 till 13 g. Man använder bebisens mått för att se vilken graviditetsvecka du är i, eftersom de flesta bebisar är lika långa den här tiden. Det går att höra bebisens hjärtljud. Naglarna har vuxit ut på både fingrar och tår och din bebis har hår på kroppen, (s.k. lanugohår). En del bebisar kan redan nu klia sig, suga på tummen, sträcka ut armarna och sträcka på sitt lilla huvud. Hjärnan har två kritiska utvecklingstadium, det ena är mellan vecka 12 och 18 och det andra är mellan vecka 24 och 36. Äter du mediciner? Tala med din barnmorska om det nu, för fel mediciner vid graviditet kan skada din bebis nu och för all framtid.

Du – När den tolfte veckan är över känner de flesta gravida ett lugn. Forskning har visat att det är de 12 första veckorna som är de mest kritiska i fostrets utveckling. Illamåendet avtar, vikten har för de flesta ökat med 1,5 och 4 kg. Vikten beror förstås på hur pass illa du har mått. Livmodern tar upp hela bäckenet nu och kommer när graviditeten når mot sitt slut vara ända upp i revbenen.

Snart, snart är det inskrivning! Den 3:e dec, det är på onsdag! =)
Och på fredag ska jag hämta mormors vagga! Alla barnbarn (11 st) har legat i den när dom var små så har alla ritat deras händer och datum i botten och jag kommer vara den första att föra den vidare =) Och jag hämtar den för att mamma inte hade plats för den i hennes förråd. Jag har inte blivit sååå bebisgalen.

Hm, nu ska jag nog försöka sova lite.
Puss från mig!

Emokid

I have a confession to make. Robert är inte barnets pappa. :/

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article3853357.ab

Miserabel

Hej..
Detta har varit en jobbig dag. Som vanligt.  Jag har mått superilla sen jag vaknade, tog mig till jobbet fast hela min kropp skrek "noooooooooooo"...
Jag sitter på en stol i kontoret och mår SUPERILLA, tänker; "rör jag mig nu så spyr jag".. Ni som känner mig vet min fobi för att spy, håller gärna inne så länge som möjligt.
Självklart plingar det till och en kund kommer in, och då MÅSTE jag röra mig..
Går ut, det är självklart en ung kille. Snygg sådan.
-ööhm, har du ingen luft i luftskåpet eller?
- vänta......jag..... mår...... illa....
Sen springer jag in på toan, hinner inte stänga dörren och spyr i vad som känns som en halvtimme och dörren bara fortsätter att plinga.
Kommer tillbaka ut, gråtandes (jag gråter alltid när jag spyr) och säger till alla i butiken som nyss hört mig spy att "jag är inte sjuk, jag lovar"...
Det var något av det pinsammaste jag varit med om.. Jag gick hem sen..

Jag klarar seriöst inte jobba mer. Jag kan ju inte äta någonting. Jag HATAR att må illa. Men jo, jag måste fortsätta gå dit varenda jävla dag och må SKIT. Jag mår skit hemma, jag kan fan INTE jobba mer. Jag blir fan galen snart.
Det var fan inte såhär jag hade fantiserat att det skulle kännas att vara gravid.
Jag är fan bara ledsen, olycklig och mår skit.
Jag mår inte bara illa på morgonen, jag mår illa 24/7 och jag DÖR SNART.

(Jag måste skriva ner det här och se om någon/några månader hur mycket som förändrats + att jag vill gnälla lite för här är enda stället jag kan göra det på)

Okej, jag återkommer med gladare inlägg om någon månad. Förhoppningsvis har jag fattat allting då. Och mår lite bättre.
Just det. en kund var inne i affären 3 ggr innan han bjöd mig på middag i lördags.. What's up with that?
Jag måste sluta vara så jävla trevlig.

Mitt illamående börjar lägga sig nu, det innebär SOVA.
Jag har börjat drömma så verkliga drömmar det senaste. Alltså, dom är ju inte så verkliga utan känns verkliga..
Alltid samma personer. Crazy. Jag vaknade och var jätteglad för jag trodde jag hade 17000 på mitt bankkonto.
Det hade jag inte.
GODNATT.

P.s. Jag kom att tänka på en låt jag hittade på när jag var liten eller mindre eller vad man säger. Emma älskar den.
Hon och jag brukade sjunga varannan mening. Haha :D
Help a poor man heter den. Jag ska nog spela in den på skiva. Kommer vara sommarplågan 2009 ;)

Puss :*

Oh nej! Nu vet alla att jag har knullat :/

Jag vill slå någon. Mitt rekord på att jobba över. Nästan 2 timmar, UTAN att få betalt.
Idag så precis när jag vaknade så käkade jag ett knäckebröd som robert fick hämta, jag var tvungen att käka det utan något på! Det var ASäckligt! (Roberts mammas knep mot illamående) Men inte fan hjälpte det.

Jag var tvungen att sätta mig i personalrummet i en timme och darra för Tommy tyckte jag såg blek ut och ville inte att jag skulle spy på honom.. 
Och så hörde jag hur han pratade med kunderna ute i butiken, att hans lilla hjälpare mådde illa, "men det borde hon tänkt på när hon låg där och stönade! Eller jag vill nog inte veta vad hon tänkte när hon gjorde det":P

jag orkar inte skriva mer för jag fryser...

puss

shit

Först och främst vill jag bara säga att jag inte har några glasögon/linser på mig (jag är jättesexig i det) så jag ser inte vad jag skriver så skriver jag "kuk" om jag ska skriva "kul" så är det inte meningen.

Sen vill jag bara säga att jag är rädd för mitt liv! Oh herregud... Dom börjar smått dom jävlarna sen så 1 dag senare är man våldtagen och mördad... Okej, hans namn är Jonny aka Jonny the stalker.. Han kanske är farlig, kanske inte. den som lever får se så att säga...

Ni som inte hört om Jonny the stalker innan så kommer det en kort genomgång här. Orkar inte rabbla upp exakt.

En kille i 20 års åldern nånting kommer in på mitt jobb, jag är lika trevlig mot honom som jag är mot alla kunder och flörtar ingenstans.  Han stannar kvar på mitt jobb i typ 30 min nånting eller mer och vi snackar om väder och vind typ..
Och jag vill att han ska gå hela tiden i mitt huvud.

Sen lite senare (typ en kvart!!!) får jag ett sms. Då har han frågat runt folk efter mitt efternamn och sedan sökt i sin mobil efter mitt nummer och så skriver han att jag är söt och sånt.. Jag tyckte det var lite udda men sket i det.

Och sen några dagar senare frågar han om jag vill komma på hans fest, jag svara inte på smset.

Sen skicka han detta en SÖNDAGSMORGON KL 9:58
"Hej söt! Allt bra idag? -Haft en trevlig helg? puss"

Jag vill bara påpeka att jag snackat med denna människa som jag såg som en kund som jag behövde vara trevlig mot EN gång. Och det var veckor sedan... Jag svarade inte heller på det smset..

Nu till det läskiga..

Idag när jag jobbade ringde dolt nummer till jobbtelen.. Och när jag svarade var det bara nån kille som andades och la på rätt snabbt sen 1 min senare fick jag ett sms.
"umgås till helgen? puss jonny"

Jag är SÄKER på att det var han som ville kolla om jag var på jobbet och se om jag skulle svara på hans sms..

Jag blev irriterad att han inte fattar så jag skrev "Jag har pojkvän, så nej, vi ska nog inte umgås"

Många killar backar undan redan där men nejdå "Vi kan väl umgås ändå? Puss"

Så jag skrev "Jo. men jag tror inte min pojkvän gillar att jag "umgås" med killar jag inte känner + att jag är gravid så vi skulle inte kunna festa  eller något sånt"

Då skriver han "du hade väl inte pojkvän sist? Är det han som är pappan?" SOm om jag skulle vara nån hora...

Då skrev jag att jag är sambo sedan 2 år... Och att han är pappan.

Då skriver människan  "det är helt lugnt! Hoppas vi kan umgås ändå! puss" Här behövde jag ta några djupa andetag för jag vill INTE umgås ned dig Jonny the stalker!!

Jag sket i att svara på det sista,.

Då får jag någon timme sebare detta sms

"Hej, Nu ska jag till Holland. Och ev frankrike. Ha en bra vecka. Så min tele kommer vara död. Puss"

Det där var bara så jävla random så det är sjukt... Vet inte ens vart jag ska börja.. Driver han med mig? Vafan skulle jag bry mig om han åker till Holland för?! Jag skulle aldrig kontakta honom ändå, har inte gjort det innan..  Han beter sig som om vi känner varandra, det är läskigt. Han var bara min kund!

Iaf, jag hoppas inte människan kontaktar mig mer för då måste jag väl säga till så han verkligen fattar dvs vara elak :P

Jag har mått dåligt hela jävla dagen.. Och jag hatar vissa saker,  Tex att alla vet att jag är gravid och mår piss men ger alla extrajobb till mig för att dom vägrar för att det är för jobbigt eller fejkar att dom är sjuka.. 8 timmar tnga lyft fick jag då, för att jag inte kan säga nej. För att jag inte kan vara taskig mot dom, för att alla andra vägrar. Så har dom mage o klaga på allt jag gör fel. Jag hoppas inte jag kan få missfall av att jobba för hårt. Anledningen till att alla vägrar är för att torsdagen är skitjobbig. Man blir helt slut. Och min chef är för snål för att sätta 2 st som arbetar...

Iaf, igår ringde en viss person att jag skulle hoppa in för hon mådde sååå dåligt.
Men hon mådde inte alls dåligt. Hon mådde jättebra.
Sen idag fick jag börja två timmar tidigare och jobba över en timme för att jag mått så illa att jag inte hade kunnat äta något mer än en sån där drickyoghurt..  (som är äckliga) vilket innebar inte jättebra jobbprestation.
Imorgon jobbar jag som vanligt om inte någon ringer in mig tidigare...
Sen på torsdag 13-21 utan rast, stående hela tiden.. lyfter varor.. jag kommer dö.
Sen ledig fredag sen jobb lördag och söndag-..

Jag orkar INTE. Jag klarar inte. Fan..
Blööö, nu fan ska jag sova .
Puss.

Hej igen jobb.

Okej, jag ringde till min chef..
Fan vad trevlig han är då... Fan.. Han var för snäll så jag kunde inte säga upp mig..
Han skulle fixa mammakläder till mig..

ÅHÅ.. Det innebär massa mer jobb, jaja...

Jag ÄR en pussy!

Hej.

Hejdå jobb.



Den här ser lite scary ut men rätt häftig, man ser hur bebisen utvecklas och om man klickar på texten under ser man hur långt det är kvar och hur långt gången osv..

Och jag börjar bli lite galen för jag räknar i kalendern då räknar jag bort dom där två första veckorna då får jag fram 8 veckor.. Sen skriver jag in på vissa sidor senaste mens så får jag fram 9 veckor och tre dagar gravid, läs om ditt foster här och sen en länk som jag trycker på och då står det "graviditetsvecka 10"... Är det bara jag som inte fattar någonting?! 
Såhär står det på en sida.. "After growing for 8 weeks (the 10th week of pregnancy)" Där får jag ju med att den har växt i 8 veckor (Som jag räknade i kalendern) men man säger 10 graviditetsveckan och jag borde läsa om vecka 10 när jag läser om min bebis.. Men vart komer 9 veckor och 3 dagar in?! Jag fattar NOLL. Gravida kvinnor och mammor , hjälp mig!

Sen är jag nervös.. Jag ska ringa min chef, jag kan inte jobba längre.. För jag är så trött att jag sover hela tiden och mår illa hela tiden. Igår kom det in en kund som stank ladugård och jag var tvungen att kämpa för att inte spy över hela honom..
Och en viss tjej på jobbet ville att jag skulle ta hennes torsdag igår.. Då sa jag att det skulle bli 5 dagar jobb
denna veckan och att jag inte skulle klara det för jag är gravid.
Då säger denna kvinna "Meh, du är ju så tidig i graviditeten, så dåligt kan du ju inte må.." Jag vill påpeka att hon aldrig varit gravid.
Jag sa ingenting som svar utan frågade henne varför inte hon kan ta sin egna torsdag?
"Asså, jag VÄGRAR ta en torsdag till ! Det är så jävla jobbigt med alla varor och springa fram och tillbaka mellan varor och kunder hela tiden" Jag kämpade verkligen för att inte säga något men det var nära att det brast så känslig som jag är nu. Varför i helvete ska JAG behöva göra det då?! Bara för att hon inte orkar?!
Sen när är det okej att skippa jobb för man är lat?

Den här söndagen var för jävlig, hade itne sovit på hela lördagsnatten för jag var hungrig, mådde illa, kissnödig, grannen hade fest, ångest och funderingar osv.. Jag gick upp och började göra mig iordning, och ca 20 minuter innan butiken ska vara öppnad och klar börjar jag plötsligt må riktigt illa så jag springer ut i köket och sätter mig och skriker på robert efter en hink. (haha, nu tänker jag på Dennis och spann) Iaf.. jag HATAR att spy som alla vet så jag kämpar emot som vanligt och klockan tickar, jag bara darrar som om jag hade fyllefrossa. Efter ett tag så inser jag ju att jag inte kan sitta där längre så jag släpar mig ut till bilen så fick robert skjutsa mig. Fyfan vad jag önskade att jag hade kunnat vara hemma och någon hoppade in åt mig. Och den första kunden tvingar mig naturligtvis smaka på hans frus hemmagjorda mörka choklad. USCH!!

Jag kommer få pengar av att gå hemma också.. Folk som inte jobbade när dom blev med barn får inte det men eftersom jag har gjort det så får jag pengar. För om man inte kan jobba längre pga graviditet så får man havandeskapspenning.
Det gäller från den 60:e dagen och jag har gått 66 dagar ! Härligt.

Nu är ju bara grejen att ringa min chef. Anledning till att jag inte vågar är att jag inte vill att någon ska vara arg på mig. Ja, jag vet att jag är en pussy men jag klarar inte av att folk är arga på mig.. För om jag säger upp mig nu kommer dom behöva göra om hela sitt schema.. Iofs har dom varit väldigt taskiga så dom förtjänar det men ändå..
Ni som känner mig vet hur mycket jag hatade mitt jobb och hur mycket jag ogillade att gå dit.. Kollla bara tigare inlägg.. Tänk hur jag känner nu då.. Jag pallar verkligen inte.
Nej, jag ringer nu, tänker itne plåga mig själv. Fan heller.

Puss.

:)

I dag är du 9 veckor og 1 dagar gravid.
Befruktningen ägde rum omkring: 26. september 2008
Hjärtat börjar att slå: 21. oktober 2008
Embryot rör sig: 14. november 2008
Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster: 21. november 2008
Alla inre organ är färdigbildade: 21. november 2008
Risken för missfall avtar: 5. december 2008
Illamåendet avtar för de flesta: 12. december 2008
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud): 19. december 2008
Fostret sväljer och kissar: 2. januari 2009
Ungefärlig tid för ultraljud: 9. januari 2009
Du kan känna fostrets rörelser: 16. januari 2009
Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 30. januari 2009
Fostret börjar att höra: 20. februari 2009
Nio av tio barn överlever om de föds nu: 20. mars 2009
Många foster lägger sig med huvudet nedåt: 24. april 2009
Beräknat förlossningsdatum: 21. juni 2009

Hejhej

Passar på att blogga lite medan jag väntar. Ska hänga med mamma, albin och jonas till stan.. Sen ska jag kolla min syn, ser itne fram emot det. Hatar att få puffar i ögat...

Iaf, först ska dom till läkaren med Abbe men eftersom jag är hungrig hela tiden ska jag gå och äta, men jag måste äta något i bilen också, mår så illa just nu..

Jag tror mina bröst väger ca 1 kg var... Sen när detta är över kommer det bli som emma sa, 2 hängiga påsar ner till knäna ungefär med en pingpong boll i varje haha :P

Nu tror jag the happy family står utanför så jag måste rulla dit..
Puss :*

Gravid

Hej !

Jag fick den 10:e november reda på att jag har en liten hildur eller urban i magen.
Jag är antagligen i vecka 10 och beräknas föda någon gång i mitten av juni 2009, kanske på min syrras födelsedag :)
Jag hade inte ens tänkt på att jag inte haft mens på 2 månader.

Jag bestämde mig för att köpa ett test när jag inte kunde knäppa jobbarbyxorma, när jag mådde illa varje dag och brösten var ömma och jag grät nästan när johan palm hängde löst i idol ^^





Kan ni fatta att jag inte märkt något ? Jag trodde bara jag var fet haha :D

Puss :*

Vem vet? Inte du. Vem vet? Inte jag.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

Imorgon blir en rolig dag! Väldigt rolig hoppas jag på. <3

Nu ska jag sova, skriver imorgon, kanske skriver något kul då. Det kanske blir mitt intressantaste blogginlägg ever? Vem vet :D Inte jag!

PUSS :D:DD:D:D:D:D:DD

There can be miracles...

Hej,
jag har sovit sen kl 22 igår! Det är ett mirakel!
Eller okej, jag har vaknat och vart vaken i ca 2 timmar men somnat om igen :D

Idag är det bara jobb.. Vill bara att den här dagen ska gå över så att det blir torsdag.
Då är det meningen att jag ska vara ledig 5 dagar i rad men jag måste visst öppna butiken på söndag..

Ibland vill man bara skrika ut saker till hela världen, men man vet att man borde vara tyst.
Det är otroligt frustrerande!

Puss :*

10 November 2008

Hej.. Jag har bestämt mig för att sluta röka, det är äckligt och ohälsosamt. Jag hade tänkt spola ner alla i toaletten och sedan spotta på dom, men Rob kommer fortsätta röka så han tog dom. Självklart ligger dom rakt framför mig.. Vill ta en.. Bara en... Måste stå emot..

Förövrigt så är idag en mycket, mycket speciell dag. <3

Precis köpt kläder på nätet för 4000, hoppas bara det kommer passa också. Kommer i veckan, ska ha det på fredag :D

Tog bort min rosa design, haha, ska fixa en fin som har lite mer diskreta färger, denna får duga tills dess.

Usch vad illa jag mår, det är nog alla kakor jag käkade nyss. CHOKLAD ÄR GOTT !

Puss :*

Maybe you'll love me then

Det här är min absoluta favorilåt för tillfället, har varit det ett tag nu..
Jag kan relatera till texten och hon sjunger så gudomligt vackert!
Dock är detta nog en sådan låt som blir bättre och bättre för varje gång man lyssnar.
Första gången kan den verka seg i början, men i mitten börjar hon ta i och det är sjukt bra!

I'm strong
But I break
I'm stubborn
And I make plenty of mistakes
Yeah I'm hard
And life with me is never easy
To figure out, to love
I'm jaded but oh so lovely
All you have to do is hold me
And you'll know and you'll see just how sweet it can be
If you'll trust me, love me, let me
Maybe, maybe

Someday
When we're at the same place
When we're on the same road
When it's okay to hold my hand
Without feeling lost
Without all the excuses
When it's just because you love me, you let me, you need me
Then maybe, maybe
All you have to do is hold me
And you'll know and you'll see just how sweet it can be
If you'll trust me, love me, let me
Maybe, maybe

I'm confusing as hell
I'm north and south
And I'll probably never have it all figured out
But what I know is I wasn't meant to walk this world without you
And I promise I'll try
Yeah I'm gonna try to give you every little part of me
Every single detail you missed with your eyes
Then maybe
Maybe, yeah maybe

One day
We'll meet again and you'll need me, you'll see me completely
Every little bit
Oh yeah maybe you'll love me, you'll love me then

I don't want to be tough
And I don't want to be proud
I don't need to be fixed and I certainly don't need to be found
I'm not lost
I need to be loved
I just need to be loved
I just want to be loved by you and I won't stop 'cause I believe
That maybe, yeah maybe
Maybe, yeah maybe

I should know better than to touch the fire twice
But I'm thinking maybe, yeah maybe you might

Maybe, love maybe.

Myskväll?

Ska jag ut eller inte?! Fan, jag deppar ihjäl. Seriöst!

Det här kommer hända om jag stannar hemma :
Jag röker upp resten av mitt ciggpaket
Samtidigt som jag kollar på gamla avsnitt av sex and the city
Jag kommer bli sugen på något gott men inte orka ta mig till affären 3 min bort
Jag kommer räkna minutrarna tills det är försent och tänka att alla är säkert ute och har en jääääätterolig fredag och detta är min sista chans innan massa jobb att roa mig.
Jag kommer känna mig jävligt ensam.
Får en myskväll med Rob när han kommer hem med film och så och vaknar utvilad till jobbet.

Detta händer om jag går ut:
Jag dricker så mkt jag kan hemma och på bussen, kommer dit, köper min favoritdrink (passion ;) )
Kommer få dåligt samvete att jag slösar pengar på något så onödigt.
Jag blir full och antingen blir jag ensam eller så kommer jag sitta med några random killar.
Robert kommer och vi dansar och har rätt så skoj om inte han blir nerspöad eller något.
kl blir 1och vi borde springa ner till bussen som går 01:15 men vi har så jävla roligt så vi vill ta
02:35 bussen
01:20 har vi astråkigt ch är trötta och vill bara komma hem, måste vänta i 1 timma dock
Kl 2 drar vi och står och väntar på bussen i 35 min.. Kallt. Jättekallt.
Kommer ha asont pga mina skor också.
Jag somnar och vaknar bakfull och seg till jobbet

Okej, jag stannar hemma.
Puss.

Blåbärsbröst

Hej. Det finns bara en enda sak som jag vill ha just nu. Blåbärspaj med vaniljsås. jävla frödinges reklam.

Imorgon är det förfest hos mig.. Johan, niklas och två till kanske kommer. Kanske nån mer vill joina?

Jag tror jag ska ha en svart klänning, den är väldigt.... "sexig"?. men, jag vill ha något backup-plagg.
Jag blir alltid sådär.. "vågar jag ha den här?" Om jag hade haft "lesbiska" bröst hade ingen brytt sig, för då är det accepterat och inte slampigt.
Men vad kommer folk säga? Vad ska jag svara? Jag äter mycket blåbärspaj och allt hamnar i tuttarna?
Nehe, Robert tycker jag är fin och "het" i den så jag tänker fan ha på mig den, jag ska ju träffa honom vid elva sen på kvällen.

Nu ska jag våldta en cigg.

Puss

Godmorgon!

Kl är runt  på 7 morgonen och jag ha fortfarande itne sovit än som vanligt. Jag är hur rastlös som helst och orkar inte kolla på mer film.. Robert bara sover och sover...
Jag kanske ska skriva i min riktiga dagbok sen göra som RumpEmma skrev, ge ut den som en riktig bok.
Fast hur rolig skulle den vara egentlgen? Tänk allt från när man var 13-14 HAHA.
"AAah, sen gick vi på bio, sen ba hångla han med mig!! *jag dör* :D:D"
Usch nej. Jag är nog ingen Anne Frank...

Jag vill resa bort. Göra något galet. Hoppas verkligen Irland blir av nu Emma, fast jag hatar deras musik =)
Sen ska vi ju till Amsterdam med och käka "special"brownies. Och bli helt fucked up, så tavlorna börjar prata med oss, tills det kommer fram någon och säger att det bara var helt vanliga brownies..
Men nu är det vinter.. så då stannar jag i Sverige än så länge..

Jag har så tråkigt att jag gör en lista som jag snodde från Melles blogg. I hope it's Ok =)

DIG

1. Fullständigt namn? Jonna Paulina Hjortsöe
2. Exakt ålder? 10+ eller -20.
3. Var bor du? Shitlake
4. Bor tillsammans med? Mr Gay
5. Husdjur? No
6. Färg på ditt hus? Brun/röd ? :s.
7. När är du född? 1:a Mars 1990
8. Klass? Första
9. Vilket år tar du studenten? Aldrig
10. Något jobb? Jag tankar din bil
11. När gick du upp i morse? 14.00
12. När ska du sova ikväll? Inte alls, väntar tills nästa natt
13. Duschat idag? Kl är över tolv så näe.
14. Kramat någon idag? Ja
15. Pussat någon idag? Ja
16. Vad har du ätit idag? Inget
17. Dagens klädsel? Det vet jag inte än.
18. Dagens pinsamhet? Detta inlägget och antagligen något som händer senare idag
19. Dagens sötnos? Rob
20. Dagens roligaste? Hihi, om man tänker idag eftersom jag inte sovit var det nog när jag cirklade runt en gammal gubbe på jobbet och sa antikrundan, hehe. (vi brukar skämta/retas med varandra, jag gör inte så med främlingar)

SOCIALT
21. Har du många vänner? Nej, inte nära,  men dom är underbara
22. Hur många har du kysst? Den som vet det får en kyss!
23. Vem kramade du senast? Robert
24. Hur många har du haft sex med? Jag är oskuld!
25. Hur många har varit otrogna med dig? hmm
27. Har du pojk/flickvän? Ja
28. Vem pratade du med i telefon senast? Emma
29.Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Från Rob "Hej älskling kan du köpa nån mat tills ikväll Jag älskar dig Puss"

FAVORIT
31. Film? Vet inte..
32. Låt? Demolition Lovers - MCR eller Maybe - Kelly Clarkson, just nu då alltså, det ändrar ju sig alltid.
33. Mat? Allt som jag lagar hah
34. Dryck? Passionsdrink!
35. Färg? Lila och Svart
37. Stad? Göteborg
38. Land? USA
39. Ämne i skolan? Jag har glömt
40. År? Antingen när jag var 14. 16. eller 18

SENASTE
41. Personen du tänkte på? Hemligt
42. Personen du kysste? Robert
43. Gången du spydde? Somras
44. Gången du grät? Big girls don't cry!
45. Pizzan du åt? Var god
46. Gången du var i Göteborg? Midsomras tror ja, hahaha, det var awesome!
47. Gången du var i Stockholm? När jag och Robert var på krogen och sen skulle sova i bilen, vi var så fulla så vi tänkte att hög musik var en bra idé, men det var inte så bra nästa morgon när vi inte kunde starta bilen.. Så jag hittade en kartongbit och skrev "startkablar? HJÄLP!" och ställde mig lite sexigt vid vägen. Så råkade vi putta bilen nerför en liten backe  så den blockerade en utfart från ett garage.. och vi kunde inte putta tillbaka den.. Vi hade inte heller några mobiler. Men det var en snäll gubbe som hjälpte oss :)
48. Gången du var full? Fredags
49. Gången du var hög? Vad hände då?
50. Personen som såg dig gråta? Robert

ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? KATT
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Båda! Först festa, sen hem och mysa!
54. Tv-spel eller datorspel? Datorspel
55. Singel eller upptagen? Upptagen
56. Hångla eller pussa? Båda samtidigt! ^^
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? usch
58. Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad såklart
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Vilken hemsk fråga
60. Svart hår eller blont? Svart
61. Blåa ögon eller bruna? Blåa
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Gbg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Båda, blandat!
66. Pizza eller kebab? Pizza, jag äter inte lamm!
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda, samtidigt!
69. Leva eller dö? Döööööööööööö

ANTAL
70. Personer du älskar? Många
71. Personer du hatar? Ingen
72. Pojk/flickvänner du haft? Ingen aning..
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmar? 3
74. Glassar du ätit på en dag? Glass är gott!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen tror jag?
76. Gånger du haft minnesluckor? Minns inte ^^
77. Gånger du varit hög?
78. Personer du saknar just nu? Många
79. Gånger ditt hjärta brustit? Mångs

VEM
80. Vill du kyssa nu? Gissa
81. Ska du träffa imorgon? Förhoppningsvis någon
82. Sjöng du senast för? Min mobil
83. Hade du senast en msn konversation med? nått äckel som frågade efter cam, känns som att jag har blockat miljontals
84. Spelade du tv-spel med senast? Link hihi
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Robert
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Lars!
87. Förtjänar att dö? Ingen
88. Är söt? Många pojkar och flickor
89. Vill du sova med inatt? Robert

VAD
90. Gör dig glad? Vänner, Pojke, ledighet osvosv
91. Gör dig ledsen? Mer än vad man kan tro
92. Vad vill du helst göra nu? Sova! Ser inte ens vad jag skriver nästan
93. Önskar du att du slapp göra? Jobba
94. Vill du ha nu? En katt
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? En bebis och en katt
96. Längtar du till? Tills den dagen jag blir med barn
97. Tycker du om dina betyg? Oja
98. Ångrar du i ditt liv? Vet inte, krävs en hel del funderingar som jag itne orkar med just nu
99. Är det bästa som hänt dig? orkar inte svara
100. Hur mycket är klockan? 07:36

ÄNTLIGEN! Ta inte alla svaren så jävla seriöst
puss

More Drama!

Jag ska ha fest nästa helg. KOM DIT. Det är en order..... Det kommer utlovas intriger! Kanske som förra gången när Rob hamna i slagsmål så fort dom kom dit eller något annat kul!


... Nu ska jag äta.

Det blir frukost.

Puss?

Crazy

Kom hem från jobbet nyss, ska äta något strax.
Idag har det inte hänt så mkt..
Förutom att det kom in en asful blatte.
-En marlboro light
- var det något mer?
- Ah, ditt telefonnummer
USCH. Det är seriöst bara blattar som stöter på mig. Speciellt pizzagubbar.
Man känner ju sig ful då. Som att dom tror att jag är i samma "liga" som dom.
ÄR JAG?! Oh herregud.
Om fula människor stöter på en, då är man ful. För fula människor skulle väl inte våga stöta på nån Jessica Alba?
(Nej, jag säger inte att jag ser ut som henne HAHA)
Jag ska nu tröstäta och grunna på detta tills Rob kommer hem. Så får han säga hur vacker jag är =)
Fast.. Emma tror ju att han är bög och har mig som täckmantel.
Förresten hoppas jag på fest på fredag fast jag jobbar dagen efter. Lite bakfylla har väl ingen dött av?
Så Emma, jag hoppas du har pengar! :*
Puss :*

Trött!

Hej.
Min väckarklocka spökar så jag kan inte sova.
Jag kanske ska börja plugga lite. För jag vill bli något kul. Men, anledningen till att jag inte haft motivation till att plugga innan och inte nu heller är att jag vet inte vad jag vill bli.
Jag funderar på sjuksköterska, eller kock.
Eller vill jag ha kontorsjobb? Jag älskar att sortera papper och sånt ^^
Nu skriver jag jobben jag faktiskt KAN fixa. Dom nedan är lite värre.
Mina drömjobb är att bli kändis, kirurg, mordutredare, rallyförare :P
Äh fyfan, hur ska man veta sånt här?

Allt jag vet är att jag börjar jobba om 2 timmar och det tar emot.
Jag slutar kl 21.. Kommer hem till en tom lägenhet för Robert slutar 23:30 varje dag denna vecka.
Just det, nu måste jag gå för mamma har mina jobbarskor, det är vinter, har bara skor med klack hemma. fan.

Puss :*

Helgen

Denna helgen var rolig! I fredags så var jag, Emma och Sara på Amor. Kajsa stack till Bongo och Rob stack iväg med Max.
Jag och emma shottade asäckliga shots, eller aja dom är godare än viol och lakritsshotsen på waffies.
Iaf, vi drog till centrum. Det var trevligt.. Satt med några killar som är kompis till emma och väntade på Robert.
Robert kom och vi skulle ner och dansa, Sara följde med. Det var askul! Vi dansade lite med Niklas också.
HAHAHA, sen var det en svettig blatte som snurrade runt mig och Sara och vi fick panik :D
Träffade massor med människor =)
Sen så gick jag till bussen och det kändes som att jag var med i titanic. Och jag var tvungen att vänta där i 35 min. Det sög.
Men sen kom sorken, emma sara och alla dom och då blev det lite roligare.
Hahah, just det, Dennis HAHA, han verkade ju ha det kul iaf :D Först pussade han mig, och höll på att ta på mig och säga att robert har så fina tjejer (vad han nu menar med tjejer) så jag sprang för mitt liv, då tog han Sara och höll om och gojsa med men hon blev helt förskräckt! haha, då gick han på Emma. "Jag vill ha dig" HAHAHA. Stackars Emma. Alla kan väl räkna ut att han gick hem ensam :P
Bussen hem var fett rolig, det var bråk, det brukar aldrig vara sån action!
Och emma är skyldig mig lite snus ;) haha
Fan, jag minns inte mkt mer av kvällen. Förutom att en tjej kom fram till Robert och sa att hon har en tjej till honom. Hahaha, det var kul för hon menade dennis. Hade hon faktiskt menat rob hade det inte vart lika kul :P

I lördags låg jag och var sexig i min säng. Eller okej, jag var sjuk och lite bakis.
I söndags började jag städa.. Sen bestämde jag mig för att jag är för sjuk.
Nu är det måndag och jag kan bara tänka på fittjobbet.

Efter ännu ett onödigt inlägg så ska jag gå och duscha.
puss

RSS 2.0