yep

Inlägget under publicerade jag för 15 timmar sedan. Dumma blogg.se.

Idol

Vet ni vad? Snart är det idol. Självklart ska jag jobba när det är i Gbg så jag drar till malmö. Även om jag SUGER så är det lite av en tradition att jag åker på auditon. Fjärde året i rad nu! (Egentligen inte eftersom jag ljög för alla mina vänner förra året och var feg och låg och söp i bilen utanför kön istället) Men iaf :D
Detta året så ska jag:
1. Ta någon drog eller okej, lugnande. Skulle kunna tagit sprit men det luktar tyvärr.
2. Komma ihåg för- och efternamn, samt låttext.
3. VARA SNYGG I KÖN!!!!
4. Jag lär mig aldrig detta. Klä mig varmt (speciellt om halsen), ta med något skönt att ligga/sitta på. Det året jag åkte med jossan var vi ju ganska varma och så men det såg ju ut som vi var hemlösa också... Det fick vi minsann höra också från några manliga grannar.
5. Låna någons självförtroende.

Näe, men det kommer bli awesome. Tänkte om jag kunde lära mig låten på gitarr också. Om jag nu ska ha den låten jag tänker på. Ärligt talat så skiter jag i om jag går vidare eller inte jag tycker bara det är satans kul och mysigt. Så låten kvittar egentligen. Jag har gett upp ganska mycket efter att ha hört inspelade resultat efter nästan 2 års sånguppehåll.
Jag är bara så fruktansvärt sugen. I LOVE IT. Frågan är bara vem som vill följa med mig på min resa. Helst vill jag ju att min bästa vän Emma ska följa med! Hoppas hon kan! På tal om Emma så saknar jag henne som faaaaaaan. Kom hem! :(
Jag hoppas hon har det bra där borta och har hittat någon riktigt het semesterflirt och haft många goa fyllor!

Btw, jag har slutat röka. Förutom på fester dårå. Man kan faktiskt inte få allt här i livet!

När jag loggade in här så var tanken att jag skulle skriva ett väldigt deppigt inlägg om hur mycket livet suger. Men det här lät ju faktiskt ganska muntert.  Tänk vad bra man kan vara ibland.
Puss på er!

P.s. Kl är 05:55 och som vanligt har jag inte sovit så om jag skriver knasigt så äre därför. D.s.

!

Jag tar tillbaka mitt förra inlägg. Jag orkar inte slösa någon energi på dig.

Till dig

Jaha.. Det blev ju lite dumt det där ja.. Det var inte meningen du skulle vara i lägenheten när R sa allt det. Jag vet inte exakt vad han sa, men ja, jag hade läst att du skulle jobba där. Och jag blev ganska irriterad på detta då jag har frågat om jag fått jobba där redan sen INNAN dom ens hade hyrt lokalen. Och först sa R hela tiden att jag inte fick för det var massa att lära sig om ATG och skit och man måste tydligen ha intresse för det (vilket jag tror är skitsnack) sen när dom förlorade det efter rånen så sa Robert att det inte var någon idé att jag jobbade där för att dom skulle sälja det och sånt. Så det har hela tiden varit ursäkter. Och så fick du jobba där. Och om man säger såhär, jag och R litar väl inte fullt ut på dig och pengar, men det kanske du kan förstå?
Jag bara stör mig för jag har velat jobba där så jävla länge så jag kommer ut och gör någon nytta på dagarna och träffa Roberts familj lite mer för dom träffar jag nästan aldrig.
Och ja, jag stör mig på att R tog lånet åt sin mamma så han nu har skulder hos kronofogden, för det har förstört för oss. Vi har inte kunnat flytta till en lägenhet som vi trivs i och vi har bråkat mer om ekonomi osv..  Du skulle nog också bli sur om du bodde i våran fula lägenhet som aldrig känns ren hur mkt man än städar och som inte ens har en köksfläkt och söndriga plastdörrhandtag^^ Och det får du gärna säga till hans föräldrar om du vill "hämnas" för jag tror dom vet att jag tycker så fast jag aldrig sagt något till dom.
Och det med D, han vet att jag blir arg på honom ibland. När jag bodde där hade vi ju tillome slagsmål ibland.
Och han vet allt jag skrivit på bloggen hoppas jag, för jag har nämligen sagt till R att hälsa honom hur jävla arg jag är på honom när jag är det. Jag och D funkar bara ihop korta stunder innan vi blir tjuriga på varandra^^
Jag vill verkligen inte ha något emot dig, helt plötsligt var vi ovänner och det du gjorde mot R och skrev mitt namn som att jag skulle gjort så gjorde mig ganska förbannad.
Men jag tror (och hoppas) att det går att lita på dig nu så jag ska prata med R och du får jobba där om du vill.
Men jag tänker också göra det såru vet ^^ Och gå inte runt och tro att du förstör mellan mig och R.
Vi förstör för oss själva oftast.

Peace Out / Jonna

Hello again

Haha, jag är inte så snabb på att blogga längre.
Näe, men det har väl sina skäl.
I helgen fyllde ju jag 19 men jag orkar inte dra igenom den helgen nu. Gör det senare.
Ska snart käka middag med mamma, bror, kusin och moster. Det ska bli kul, har saknat min kusin!
Stalker-Martin har skickat mer sms och frågat om han får komma till macken och säga hej för han tycker jag är jättesöt.
Jag svarade inte men han får gärna gå dit och säga hej eftersom jag inte jobbar där längre^^ Haha!
Well, jag skulle bara visa att jag lever.
Puss på er!


RSS 2.0