Some things I'll never know .

Tell me where our time went
And if it was time well spent
Just don't let me fall asleep
Feeling empty again
Cause I fear I might break
and I fear I can't take it
Tonight I'll lie awake
feeling empty

I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you

Now that I'm losing hope
And there's nothing else to show
For all of the days that we spent
Carried away from home
Some things I'll never know
And I had to let them go
I'm sitting all alone
feeling empty

I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
Without you

Some things I'll never know
And I had to let them go
Some things I'll never know
And I had to let them go
I'm sitting all alone
feeling empty

I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
Feel the pressure
It's getting closer now
You're better off without me

doktor.

Idag var jag hos doktorn, dom ställde massa frågor, sen fick jag ta blodprov. it was lame att jag fick vänta 1 timme och 30 min på mullsjö hemska station efter det.
imorgon ska jag köpa en billig mic som jag ska ha sålänge, innan jag fixar the real shit.
ska nog titta förbi affären också där älsklings mamma jobbar och sliter och försöka lära mig dom där maskinerna så jag kan börja jobba där.

helgen blir probably good. festa nån dag sen bjudna på middag av mamma. ska bli kul att träffa dom, det var ett tag sedan-..

i'm going to kiss my supersexy boyfriend now. see ya.

I don't have any regrets.

-yeah. Precis snackat i tele med Sara, skönt att ha någon att prata med, speciellt en sån go tjej som henne :)
Robert, tack. Jag vet att du är orolig och bryr dig men jag kommer bli bra :)
Och, för att utreda så att det inte blir några eventuella missförstånd så mår jag inte dåligt p.g.a er.
yeah...

Imorgon ska jag fika med Sara och lilla Isabell, dom är så söta :) Och Isabell är en FLICKA ingen pojke (till dumma tanter) ;D

Nu ska jag och Robert kolla på Grey's Anatomy och mysa (d.v.s efter han bråkat klart med sin tvilling om vem som ska fixa mackor till jobbet...) Det kommer bli superduper mysigt :)

Tack för mig.
 <3

Jag har världens goaste pojkvän.

btw.

this broke me apart too but i want to speak my mind and still be accepted. I tried to talk to u, there was just never this connection between us. we just had fun. well.. most of the time. I dont want to be with someone who makes me feel stupid. and i definetly dont want to be with someone who wants some kind of reward for being with me. And I absolutely not want to be with someone who says that I couldnt make it on my own because I'm so lost. I was never lost. never.
I'm NOT ten years old, and I already have a mother.

Emergency

Don't say I couldn't have done it without you.
You're not the fucking reason that I'm alive.
I'm not a baby, I'm not your baby.
You are not flawless
You're just a wiseass
tryin' to win this fight.



Älskling, tack för att du finns. Du gör mig till den lyckligaste tjejen på jorden. Du förstår mig när ingen annan verkar göra det. Ditt leende är så jävla vackert. Jag älskar när du får mig att skratta mitt i deppigheten. Ingen ska dömma dig. Du har förändrats, dom känner inte dig. Men jag gör. Och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. <3

Dom säger att jag lever i en fantasivärld, att verkligheten inte är enkel. Ha, jo tack, jag vet, jag har bara tur som har fått världens underbaraste pojkvän. Min framtid är fixad precis så som jag vill ha den, lägenhet, jobb efter plugg, barn, giftemål. Om allt inte går enligt planerna, då är det surt och man får börja om. Men just nu har jag tur så back off och låt mig vara lycklig. Alla vänner kan inte vara lyckliga för andras skull, det är ganska sorgligt tycker jag. Att dom måste bli avundsjuka (eller något) och försöka psyka en till att göra något annat. Bara en själv vet vad som gör en lycklig eller? Om jag vill skaffa barn vid 18 års ålder eller om jag vill flytta ihop med någon eller vad jag nu vill och blir lycklig av det, riktigt freakin' happy so borde ens "vänner" säga "lycka till! vi kommer stötta dig hela vägen!" istället för "Du tänker bara på dig själv" eller "du är en sån jävla toffel" well, fuck them. sorry, jag är trött, vet inte vad jag skriver.

älsk ska upp om en halvtimme, göra sig iordning och sedan gå till jobbish. uuuh, måste du? :( kan du inte bara stanna hemma och så ligger vi kvar i sängen och myser heeela dagen ? Frukost på sängen och hela det där köret. låter underbart men näe..

läkarN på måndag.. uh.. skoj. näe-

leka med jossan tomorrow förhppningsvis och ringa sara :D

R. <3 I've seen you cry way too many times when you deserve to be alive.

Sara, tack . allt kommer ordna sig. du förtjänar bättre <3

Thanks for the memories.

Tack ännu en gång älskling för allt du gör. Går inte att tacka dig tillräckligt. <3
nu ska du upp till jobbet och jag lägga mig. Godmorgon, jag älskar dig.

Psykopat!

Hejhej alla människor.
Nu ska jag berätta lite om igår och hur skoj det är att kolla på lägenheter! :P

Det började såhär: Vi hittade en lägenhet och Roberts pappa och syster åkte dit och kolla på den och kom tillbaka utan att säga något om lägenheten eller hon som bodde där nu. Robert ringde "Eva-Marie" (hon som bor där nu) och sen när han lagt på så började han asgarva. "Hon var nog den drygaste människa jag någonsin snackat med, hon ville bjuda på kaffe, te eller saft, men jag tackade nej, sen sa hon att vi inte kan få lägenheten förrens i december men om vi skyndar oss så kan vi få den tidigare." Han sa att hon lät jättegammal, typ 80. Jag tänkte bara att det var en rolig gammal tant så vi satte oss i bilen.

Phew, detta blir svårt att skriva om, det var sanna skräcktimmar.:P
Vi letade oss fram till den jävla lägenheten. Hon öppnade porten och jag bara tänkte "oooh nej", hon såg helt jävla psycho ut! hon hade svart färgat hår samt ögonbryn. Otroligt fula stora glasögon, rätt kraftig med fula gamla farmorskläder, skelande ögon och fula tänder. Och när hon pratade lät hon efterbliven.
Hon öppnade dörren till lägenheten och det luktade unket. Så frågade hon om vi rökte och vi sa ja. Det tyckte hon va bra så tände hon en cigg inomhus^^ man riktigt såg hur allt börjat liksom gulna :P kan inte förklara.
Sen frågade hon om vi ville ha kaffe och jag hade stora problem med att hålla mig för skratt för hon var så grymt weird. vi tackade nej men hon sa att hon hade kokat allt i onödan då så vi tog iaf ^^ så vi satte oss ner och det vart pinsamt tyst. fyfan, jag önskar jag hade spelat in allt. Hon började prata om sitt liv. -.- UUH, ryser när jag tänker på det. fosterhemsbarn, kommer från norge och allt var det var. Sen så sa hon att det var brännmärken i golvet för hon har epilepsi och jag tyckte synd om henne. sen sa hon att hon inte hade några vänner och massa sånt och att hon bara sitter där om dagarna. Sen började hon prata om anledningen till att hon flyttar till Linköping. En hon var kär i en kille som bodde där och han ville hela tiden att hon skulle komma till honom.
Citerat från henne "Då sa jag till honom; men du har ju flickvän! Då sa han: och?! Vi kan la jucka iallafall?!" och jag drack en klunk kaffe precis då och höll på att sätta i halsen xD FYFAN. Sen så började vi prata om hur vi bodde här hemma, att vi bodde med dennis och delade sovrum. då sa hon men "men ni kan ju inte få ha det mysigt själva då?, han kan ju bara komma innanför yttedörren och säga hejhej, här ligger ni!" (LOL) då sa jag "Det har hänt faktiskt, och då hade han med sig kompisar." "Nämen ooooj, vad sa kompisarna dååååååå? VILKEN STOR KUK HAN HAR eller när han ligger där med kuken i vädret?!" HAHAHAHAHA, omg !!! kommer aldrig glömma! Hon lät så jävla efterbliven på denna meningen "Nämen ooooj, vad sa kompisarna dååååååå" sen bara skrek hon typ det med vilken stor kuk han har:P Jag höll på att DÖ !!! och samtidigt som hon sa det så klappade hon Robert på axeln, det såg ut som han ville dö, det ville jag med :P kunde inte kolla på honom för då skulle jag börja asgarva! xD sen berättade hon att massa pojkar spottar på henne och kletar tuggummi på ytterdörren och hon varnade oss för att det kan hända oss samma sak men jag tror jag vet varför dom killarna gjorde det, inte för att det är snällt, men småbarn fatttar ju inte det^^ Sen var det pinsam tystnad en stund och sen började vi gå runt och kolla på lägenheten för vi hade suttit i köket i två timmar (egentligen typ 30-40 min, men det kändes så) sen så började hon babbla om att vi får gärna bo där på helgerna ! omg... vi ba : aah, visst:P fast båda ville bara springa därifrån ni kan ju sova på bäddsoffan och bara ta mat i kylen! omg. jag ville bara där ifrån. sen ringde dennis som tur var och behövde bilen. så vi försökte säga att vi behövde åka så var vi tvungna att förklara varför vi delade bil och massa sånt. Då gick hon ut i köket och hällde upp mer kaffe åt oss! :P och sen sa hon åt robert att stänga av mobilen för vi har minsann inte bråttom, bara hans "knäppa brorsa" ! ^^ jag trodde jag aldrig skulle komma därifrån! så jag ba "ehm, a6 stänger snart och Dennis ska köpa en sak så han behöver bilen." och då hade vi vart där 1 och en halv timme. "men då kan han väl ta bussen?!"
Robert: "han gillar inte att åka buss" Hon: "Nähe! men ibland måste man göra saker man inte vill!" *pinsam tystnad* Sen sa vi att vi verkligen var tvungna att åka och då ville hon att vi skulle lämna bilen och komma tillbaka med buss:P då ljög vi att vi inte hade pengar till buss och då började hon rota fram en hundralapp som vi skulle ha som busspengar:P vi hade ju aldrig tänkt återvända så vi kunde inte ta emot hennes pengar. Så enda skälet till att vi fick åka därifrån var om vi lovade att komma i helgen och hälsa på FYFAN. det vart hemskt! Sen när vi skulle gå så tog hon robert i handen sen kramade hon mig, och hon ville inte släppa mig! XD HAHA. robert berättade sen att jag såg plågad ut :P men hon kramade mig under tystnad i två minuter typ! och det är länge för en sån grej xD FÖR länge! Ni skulle vart där!:P Sen när jag kom ut så kunde jag inte skratta och le för jag var ute i det fria :P lol. näe, men det kändes som en jävla film. USCH! hahah, sen när vi är hemma ringer robert sin far! "VArför sa du inget om att hon var så jävla störd och dryg?!" Så hörde man hur hans pappa skrattade i luren och att han höll med om hur störd hon var och att han och hans syster hade fått panik båda två för dom kunde aldrig komma därifrån och hon hade velat att dom skulle sova över och skit :P LOL. man kan inte förklara, det måste upplevas! :P

Vem hänger på i helgen? ;)

I've got trouble, trouble, trouble always knocking at my door...

Yes, I'm a whole lot of trouble baby.. since the day that I.. was born.

Ligger i soffan och softar :P Dom senaste dagarna har varit rolga och jobbiga ^^
Sara och jag har suttit uppe och bara pratat hur mycket som helst, hon är otroligt snäll och rolig! :) Haha vi har kört plommonrace (don't ask) och planerat saker :P men ah.. jag hoppas jag gjorde det rätta. om samma sak hänt mig så hade jag velat veta.. men iaf.. nu är hon hemma med lilla Isabell efter lite strul med D och jag är ensam för R&D är i affären..

IGÅR OMG!! hahaha!! xD Dennis skulle på fest och jag och älskling skulle vara hemma och mysa. Vi kollade på film och drack lite.. sen drack vi lite till :P
(och lite till). xD uhm, sen mös vi lite till och när vi mös som mest så kom Dennis in med massa folk. Och vi låg i soffan FYFAN! Har aldrig skämts så mycket i HELA mitt liv xD skyndade oss att hitta alla våra kläder som vi slängt lite överallt xD OH MY GOD! Fan va pinsamt, det värsta jag vart med om :P Robert blev röd som en tomat haha! suck.. jag vill VERKLIGEN flytta NU!! :P

Haha, Stadsparken igår var kul också :) Min mormor är bäst :D Mamma sa till älskling att han var söt och att han skämde bort mig och att "en sån kille skulle man ha!" Då sa Mormor till robert att om han tröttnade på mig så kunde han ta min mamma xD Och han hade precis innan hållt på o säga till mig att hon var lik mig och han trodde han var kär och att hon var en milf xD måste nog hålla ett öga på dom två i samma rum haha :P neeeeeerå.. ^^

Nu ska jag vänta på robert som ska komma hem med cigg och sen ska vi kolla klart på filmen.
Imorgon är det måndag.. skola.. bögigt. fast klasskompisarna är goa! iaf vissa..andra försöker göra min tillvaro sur. Inga namn nämnda.
Och sen efter skolan träffa Sara och Isabell på cigarren. :)
Vad ska man göra sen..? hm.. plugga om vi får någon läxa :P eller kanske lära mig kassan i affären, who knows.
Byebye!
Pusspuss, robert, du är det finaste på denna jord! <3
Jag älskar dig! <3

RSS 2.0