Kexchoklad!

Veronica skrev att jag skulle berätta om "arresteringen" haha.
Jag kan inte berätta allt men jag kan berätta lite iaf.
Jag var full, jättejättejättefull. Och så var jag hos ett ragg, som blev helt knäpp i huvudet. Så jag tog en kniv och hotade honom, för han ville inte släppa ut mig och min kompis. Sen ringde min kompis polisen när vi kommit ut(haha VARFÖR?!).
Så när dom kom lös dom med ficklamporna på mig och skrek "SLÄPP VAPNET" och jag fattade ingenting så dom gick sakta närmre och höll ett stadigt grepp om deras vapen haha och fortsatte skrika så jag släppte det tillslut och jag och min vän fick sätta oss i varsin polisbil och visa vägen till hans hus där dom typ stormade in. HAHA!
Vi fick åka till stationen, sitta i varsitt förhörsrum och med enbart vita väggar och jag svär på att hela rummet snurrade och vi fick inte komma därifrån förrän kl 12 dagen därpå typ.
Fyfan vad vi såg ut, hemskjutsade med polisbil, med sönderrivna strumpbyxor, sminket ner till knäna, tovigt hår och röda ögon! YEAH! snyggt. Poliserna körde hem oss i 200 och jag bjöd dom på kexchoklad haha.
Jag fick ingenting för det som tur var.


Kommentarer
Postat av: veronica

haha, fy fan vad kul :) Vilket äventyr, låter som nåt som bara händer på film ju. Vilken tur att du inte fick nåt för det.

2010-07-23 @ 13:10:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0